1Dost Nasılsınız nasıl gidiyor 2. Hamilelik😊 kızım 17 aylık bende 2 aylık hamileyim biraz zor başladık çok yorucu günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum valla. Doğum ne zaman 😄
Seherronya 1Dost perşembe 😂 ben bu yorucu maratonu tamamlıyorum allahın izniyle darısı siz bekleyenlere 😍
ma9419 1Dost benim oğlum da 17 aylık nasıl cesaret ettin ikinciye bide 2 aylık olmuş karnında maşallah ☺️
Ogullarinaasikanne Edaa masallah size pespese Allah yardimciniz olsun umarim yardımcı olaniniz vardır ♥️
Seherronya Mom079 aldım canım bebek hareketleri azaldı suyumda sızıyormuş şimdi her gün kontrole gidiyorum acil bir durum olmazsa perşembe sezaryen olucam
Edaa 1Dost Evet 2. Planlıydı çok istedik..Ama 3. Hiç hiç planda yoktu,burda korunurken hamile kalanları okuyup ne kadar saçma diye geçiriyordum içimden ama nasipse oluyormus.Şok olduk ama alışıyoruz yavaş yavaş.
1Dost ma9419 asla yapmam diyordum ya hiç istemezdim benim hamilelik çok zor geçiyor ama Allah tarafından ilahi mesaj aldım diyelim postlarıma bak anlarsın o şekilde karar verdim ilk Aydan oldu 🥰
Seherronya Mom079 anlamadım sadece hapşırırken idrar kaçırıyorum sanıyodum doktora söyledim değişik bir aletle baktı suyummuş ama yeteri kadar varmış hergünde kontrole gittiğim için bekletiyo
Edaa Ogullarinaasikanne evet çok şükür ara sıra yardımcı oluyor annem ve kayınvalidem ama çoğunlukla yük bende..Nasip hayırlısı
Edaa Premature ikinci planlıydı ama üçüncü korunurken oldu.Hiç şüpheli durum olmamıştı şok olduk ama nasip demekki olacağı varmış..
Ulasdemir Premature aynı durumdayım 2. Yi ne zaman diyorlar isteyene versin Allah diyorum oğlum gerçi daha 4 aylık çok erken ama düşünmüyorum
Deryadeniz58 Seherronya o alet spekilum acıdı mi peki canım onla bakınca o alet genelde çok acitiyomus
Eslemssmom Mom356 ben de aynı ama adetim gecikti 15 gün falan oluyor kesin hamileyim cok zor olucak diye korkuyorum sizde hic korku yok mu 😂
Seherronya Mom079 kaçıncı haftada oldun sen sezaryeni doktor beni 37 deyim diye bekletiyo dedi ki 1 hafta daha gelişsin anne karnında
Mom079 Seherronya 35+3 de aldılar cnm ya. O gün iç çamaşırıma iki kere yarım çay bardağı kadar suyum geldi dr a gittim. Alalım suyun geliyor ddi. Gerçi ben taşıyamıyordum karnım indi baya hareketlerini hissetmiyordum. Çok azaltmıştı hareketleri. Almaları daha hayırlı oldu belkide.
gozde__ 1Dost vuhuuu daha yolun basındasın . Benim oğlan 22 aylık hamilelikte de 34. Haftam iyice büyüdüm hareketlerim zorlaştı 🙇♀️Ama yine de güzel ya seviyorum hamileliği
Seherronya Mom079 doktor gerekli görmese almazdı zaten benim o kadar çok gelmedi sızıntı gibi ara ara o yüzden mühlet verdi bakalım inşallah sağ salim kavuşurum bende