Miaouws 23 aylık oğlum yemek yemiyor. Azıcık yese saçma sapan şeylet yiyor. Sebze , et , çorbalar yok!! Makarna yiyordu onu da yemez oldu. Çocuğunuzun severek yediği tarif varsa lütfen yollayın 🙏
minikbaykus Miaouws benimde yemiyor canım on bir aylık 😔😔hiç bişey yemiyor severek kakasi da azalmaya başladı doymuyor çünkü. Sütüm nereye kadar yetecek
CankizimRavzam Miaouws 1 yaş kizimda hicbisi yemiyo yani biseyi severek yese bile raziyim yok agzini acmiyo yada tükürüyo
tostikinannesi Miaouws Merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun.Yemeyen çocuk çok zor bir günü bile işkence resmen.Fakat üzülme değerleri eksik olabilir öncelikle vitamin değerlerine bayılmadıysa baktirmani tavsiye ederim.Onlar tamamsa keçi boynuzu özü hergün aç karnına en azından bir tatlı kaşığı içirmeni öneririm 😊Istah konusunda çok faydalı oluyor.Zaten çok faydalı.Soğuk sıkım almanı öneririm 😊Insallah faydalı olur.
Melekksssss Her sabah aç karnına pekmez benim bebeğim 11 aylık ben çay kaşığıyla az biley veriyorum. B16 eksikliğinden kaynaklanıyor genelde. Vitaminlerini düzenli ver benm doktor bana vitagil önerdi iyi geldi. Ve akşamları süt muz bebe bisküvisi ceviz bal robottan geçir içir
elmasalkaraman Benim kızımda 23 aylık ve aynı şekilde birşey yediremiyorum yediği şeyleri yemiyor sonra farkettim alttan iki diş patlatıyor üsttende öyle siz de bir bakın isterseniz diş olabilir
Ebrel Bizde yine biraz yiyormuş en azından çorbalar makarna falan yiyor balıkçıdan haftada 1 1 dilim somon alıyorum patateside doğrayıp yanında fırına atıyorum onu sevip kendisi yiyor ama kahvaltı yapmıyor kesinlikle bide yayla çorbasını ve tarhanayı seviyor ama dikkat ettim hep 22 23 aylık bebeklerde yememe problemi geçer inşallah
Miaouws Dişleri kontrol ettim. Ama 3 hafta sürer mi bu ?? Daha önce en fazla 1 hafta iştahsız kaldı. Çok üzülüyorum
Melekksssss Miaouws yemedi derken içmedi demek istediniz heralde mama yapmayacaksınız.. ama tabiki iştahının açılması lazım önce vitaminleri dediğim gibi içirin pekmez yedirin biraz açılsın çocuk tekrar denersiniz yemeyen çocuk gerçekten zor Allah yardımcımız olsun …
Miaouws Çözdüm hanımlar çözdüm . Bana burada cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Vitamin ve mineral destekli balık yağı başladık. Oğlum 5 gündür yemek yiyor. Anne mamaaa diye yanıma koşuyor. İnşallah böyle devam eder.🙏🙏