Muradiye Kızlar antibiyotik kullanmam gerekiyor ama emziriyorum doktor çok düşük yazdım dedi ama çok kararsız kaldım agrımda var
Happybaby Muradiye sadece emziriyo musun canım geçmiş olsun evet antibiyotik sıkıntı ama sende içmek zorundasın ben mastit oldugumda mecburen kullanmak zorunda kaldım kaç aylık bebeğin
Nilly Muradiye Canım benimde bademciklerim iltihap olmuş. Çene kemiğim hatta boynum kulağımız birlikte ağrıyor. Yarın gidicem doktora. Verirse bi gün daha beklerim acısı hafiflemezse içmeye başlarım bakiim.
Muradiye Happybaby sadece emiyor 3 aylıgız daha agrım var parol kesmiyor intihap oldugu için antibiyotik verdi düşük yazıyorum dedi ama işte çok tedirginim ya
Happybaby Muradiye inşAllah bi etkisi olmaz canım iç sen ağrın olduğu için yeterince bakamazsın da bebeğine
minikkizim canim benimde disimde apse var mecbur bende antibiyotik kullaniyorum doktor bi sorun olmaz dedi internettede baktim sorun olmaz yani insallah
Happybaby Muradiye hâlâ geçmedi mi peki iltihaba parol un pek faydası olur mu bilemiyorum iltihaba antibiyotik daha etkili olur
Happybaby Muradiye ya en kötü ne olabilir ki 1 tane icsen iyi olacaksın belki yinede sana bırakıyorum geçmiş olsun