Ozii_celk Herkese merhaba. Kızım 4 ay 7 günlük ve 1 ay bittikten sonra kendi hiç kaka yapmamaya başladı 15 20 gün oluyor yapmıyor mecbur fitille yaptırıyorum bir türlü düzelmedi çok canım sıkılıyor ne olur fikir verin ne yapabilirim 😔🙏🏻
Beyzard Ozii_celk anne sutu akiyirsa sen magnezyum kullan yada kayisi cayi hurma kefir tarzi seyler ic sutunden gececeek zaten
Mutluyuvam Ozii_celk canım zeytınyagını dondur fitil şeklinde uygula bebegıne birde Bala cok az tuz ekleyip kulak cubuguyla uyar ve birazda içine degdır cok cok ıyı geldi bebegım dörtbucuk aylık
Cilginmomy Ozii_celk emziriyorsan yediklerine dikkat etmelisin bol Su icmelisin rezene icmelisin katı çok beslenmemelisin ayran yoğurt da ye
Ozii_celk Mirayasyanin_annesi Zeytinyağı denedim hatta kendim de içtim sütten geçer belki diye olmadı herşeyi denedim olmadı. Doktora perşembe günü götürdüm parmağınla poposunu uyar bir de süt alerjisi olabilir dedi şimdi yediklerine dikkat edeceğim ama yapabileceğim birşey arıyorum 🤷🏻♀️
Ozii_celk Beyzard Evet sadece anne sütü alıyor kayısıyı suda geceden beklet iç dediler yaptım 15 gün olmadı birde çayını içeyim teşekkür ederim
Beyzard Ozii_celk evet msrketten kayisi cayi al, kefirde ic gunde bir bardak gunde 2 3 tanede hurma ye cok rahat yapacakgir sende rahat cikarsin hem saglikli
FatihSibelMeva Ozii_celk kakasını yapınca nasıl katı mı.benim bebeğimde sadece anne sütü ile beslendiğinde 1 hafta da bir kaka yapıyordu Dr süt kolay sindşrildiği için idrarla atabiliyor demişti sonra ek gıdaya geçince kakayı her gün yapıyor
Elif-Liya Benim kızımda yapmadığı zamanlarda sıcak suyun içinde karnına masaj yapıyordum öyle rahatlayip yapiyordu
Ozii_celk Elif-Liya Evet 1 aydır bende küvetine sıcak su doldurup içinde bekletip karnına masaj yapıyorum daha hiç yapmadı ama gazını rahat çıkarıyor öyle yapınca
Elif-Liya Ozii_celk benim kızım şuan 10 ayı doldurdu ama birde küvette suyun yanı sıra şunu da deniyorum kızım ilk doğduğu zamandan beri düzenli günlük su verdim . Sabahları aç karnına ılık Su verince kakasını rahat yapiyo belki sizdede işe yarar canım ama doktora götür mutlaka
Damla5558 Merhaba bir yerde okumuştum böylesi bir durumda makat darlığı olabilirmiş doktora başvur istersen
Ozii_celk Damla5558 Evet bende ondan şüphelenip doktora gittim zaten makat çatlağından şüpheleniyordum çatlak varmış serçe parmağına zeytinyağı veya vazelin şurup biraz içeri sokup uyar dedi deniyorum bakalım umarım ise yarar
Ozii_celk Elif-Liya Aslında suyu 2 sefer veriyorum sayılır damlaları suya damlatıp veriyorum ama onu da deneyeyim artık herşeyi deneyebilirim ya çünkü karnı ağrıyınca öyle acı çekiyor ki dayanamıyorum 😢
Ozii_celk FatihSibelMeva daha hic kabiz olmadi normal sıvı kaka bana da ek gıdaya geçince yapmaya başlar dediler sağlık ocağı çorba filan ver diyor doktumuz hayır verme diyor
Ozii_celk Cilginmomy sadece anne sütü alıyor günde 3 buçuk litre kesin su içiyorum bol bol sıvı şeyler tuketiyorum her gün gündüz ve akşam rezene anason içiyorum ayran yoğurtta tuketiyorum ama bir süre tüketmeyeceğim süt alerjisi olma durumuna karşı