Betulguzel06 Oğluma d vitamini veriyorum içmiyor ağzından atıyor acaba meyve puresini koyup verebilirmiyim zararı olurmu acaba
Prens0205 Betulguzel06 hangi d vitamini kullanıyorsunuz kaç aylık su bazlı olanlar var sanırım onlardan alabilirsiniz içeceğine sütüne meyve suyuna evde sıkıp meyveleri o şekilde verebilirsiniz
nikimikedi7 Betulguzel06 Kaç aylık bebeğiniz? Fısfıslı olanlardan kullanabilirsiniz aslında. Yanağına sıkıyorsunuz. Ağzından çıkarma gibi bir durum olmuyor.
Mysunshines17 Betulguzel06 Hangisini kullaniyorsunuz bilmiyorum ama biz önce Lalika kullanıyorduk damlalikliydi agizlarindan atıyorlardı son bir kaç aydır Ocean kullanıyorum püskürtme yani fis aparatı var dolayısı ile tukuremiyorlar
Bebegimm42 nikimikedi7 Aa benim de fıs fıs li ocean bazen ağzından atıyor yanağına sikincs çıkaramıyor mu
Betulguzel06 nikimikedi7 peki herhangi damla olsa meyvenin içine koyup versem olur demi bi sorun olmaz
Mutluyuvam Bebegimm42 bende ocean kullanıyorum canım evet yanagına dogru fıslıyorum hıc cıkmıyor hemde zeytınyaglı oldugu ıcın bogazınada kacmıyor bu sekılde
Bebegimm42 Mutluyuvam tmm cnm bi daha öyle yapiyim memnunum ben ocean san 3 Ay olacak hala bitmedi daha
Zeynepada23 Kan ilacı kullanan var mı kaçıncı ayda kullanılıyo canım fısfıslı olandan kullan cikarmiyo
berkana Betulguzel06 4. Ayda basliyosun . Kilosuna göre veriyosun. Atiyorum 6 kilo 6 damla 7 kilo 7 damla gibi. saglik ocağından veriyorlar canim. Ama onun içeriği pek iyi olmadığı için doktoruna danisip farklı bi marka alabilirsin.
Ozii_celk berkana kaç damla kullanıyorsun canım bize 8 damla dediler ama bizim ebe biraz sıkıntılı bir tereddüt ettim
Ozii_celk berkana biz 4 ay 7 günlüğüz 6 kiloyuz o zaman dedikleri gibi 8 damla kullanayim bende. Bir de çay kaşığına su alıp ona damıtıyorsun değil mi yada nasıl veriyorsun