3children1mom Prensannesiyimm sabah whatsap durum paylaşmış korunuyor v.s diye yani korkulucak bisey kalmadı 😂
Tektanem_000 Prensannesiyimm arkadaşım öyle dedi ama ben yüklemedim cnm ne sözleşmesi geldi sana bana hiç gelmemişti
Prensannesiyimm 3children1mom anladım canım ya zaten korkmuyordum yine gelince nasıl ertelendi dedim😂
Prensannesiyimm Tektanem_000 dedikleri gizlilik sözleşmesi ben kabul etmiştim hesabımı sildim tekrar yükledim iptal oldu şimdi tekrar geldi kabul etmedim
Mom19 Tektanem_000 Diğer postta cevaplamıştim kuzum.Cok şükür daha iyi hala çıkacağı gün belli değil bekliyoruz bakalım
Tektanem_000 Mom19 gormedim kuzum ya aklım sende kusura bakma sorup duruyorum . Rabbım safi ismiyle sifa versin inşallah hayırlısı dan kavuşursunuz insAllah ♥️
Mom19 Tektanem_000 Canımsın 🥰Yok bende baktım baktım dedim yanlış mı anlaşıldım bazen görünüyorum cevapsız bırakabiliyorum ondan .Sen nasılsın
Tektanem_000 Mom19 inan hatırlamıyorum kuzum iyi olmaya çalışıyorum napiyim kuzum ya 2 gün kaldı işte