Momzone Arkadaslar bebegim mumkun degil tek basına yatarak agzında emzikle durmuyor. İlla kucak olacak. Sizlerin de öyle mi yoksa benim bebegim mi boyle
Derin34_ Momzone doğduğu günden beri emerek uyuyor başka türlü ne mümkün uykuya geçiş yapmıyor.. 37 günlük bebeğim ve emzikte almıyor:/
Mom06 Momzone 28 günlük benmkide emerek uyuyo memeyi. Bırakıyo bşraz derinleşince yatağına koyuyorum bazen yatağa koyar koymaz uyanıyo sabırlıyım 4 kerede falan kabulleniyo uyuyo uykusu 3 saat iş yapabiliyorum o uyurken 😊
Bsebse Benimkide pek durmuyor. 35gunluguz. Cok nadir o da max 10dk bi yerde durmasi. Koala gibiyiz bizde
Kucukadam19 Benim ki de aynı 26 günlük kıcakta yada emerek uyur çokda uyumaz hep meme de kalmak ister baZen yatapa yatırırm uyanır doymuyır diye herhalde mama veriyorum ozman kusuyor arada mama veriyorumm çünkü sabaha karşı doymuyor kuzucum
Momzone Derin34_ aynısı 15 dk hic olmadi diyebilirm 12 saatte sadece bir saat uyudu bugun cok yordu bizi
Momzone Dzehra eminim cnm karnı doydu gazı yok yani kendini sıkmıyo kasmıyo ordan anlıyorum. Bugun 12 saatte sadece bir saat yattı. Neden uyumaz ki bir bebek
Alminakarakaya Momzone anlattıklarının aynısı bende mevcut bacım artık diyorum ğögsümü koparıp ağzına vercem ☺️
Deletedmom324 Pusette uyutun. 4 ay pusette uyuttum. Anne karni formu nedeni ile rahat ediyorkar. Tabi pusetinizi doktora gosterin. Ben onay almistim