demettozlu5 Bebeğim 3 aylık mama ile besleniyor arada kabızlık çekiyor onun için önerebileceğiniz bir şey varmı bana yardımcı olurmusunuz
uykusuzMoMm demettozlu5 zeytınyagı verın 1 cay kasıgı kayısı kurusunu kaynatıp suyundan verın masj yapın ayagınada dikkat edn üşütmesn
cihangirinannesii uykusuzMoMm bi ara mamasına 1 çay kaşığı koydum bu seferde ishal oldu ama ben günde 3 defa vermiştim şimdi korkuyorum vermeye
cihangirinannesii Benim bebeğim de 2 ay 10 günlük kabızlık sorunu bizde de var mamayla besleniyor bana da yardımcı olun
uykusuzMoMm cihangirinannesii mamasına karıstrmayn direk agzına verin bir defa kayısı suyu vern kaynatıp demir damlası kullanınca oglumda kabız olmustu hıc kabız olmaz duzenlı yapardı yag kayısı suyu dut suyu hiç işe yaramadı son. Care lavman yapmıstım sonrada damlayı degıstrdm zaten
cihangirinannesii @Nesli_ylmz07#oğlumda gırtlak yumuşaklığı var bi defa öyle ağzına denedim boğazında kaldı boğulacak gibi oldu gözleri dik açıldı devit-3 veriyorum ondan mı kabız oluyor acaba siz hangisini kullanıyorsunuz