Mahsergulu-1994 Vodafone yanımda uygulamasında fırsatlar bölümünde, trendyolda 50 tl üzeri alışverişte 15 cb veriliyordu. Alışverişi yaptık bir kullaanim hakki 0 olarak gözüküyo hatta. Ama internet ne zaman gelir acaba. Hala gelmedi. Bilgisi olan varmı
Sewimlii Mahsergulu-1994 ilk defa kullanılan bir trendyol hesabı ile o işlemi yaparsanız 40 TL de para hediye geliyor trendyol cüzdan a haberin olsun 😊 ben yaptım
KahramanAnne Mahsergulu-1994 ödeme kısmında kupon kodu kullan yazıyor oraya Vodofone Yanımda nın size verdiği kodu yazacaktınız . Alışveriş tamamlanır tamamlanmaz hemen geliyor internet
Mahsergulu-1994 KahramanAnne kodu yazmadan trendyol sayfasina giriş yapilabiliyomuki, hic hatrlamiuorum kodu yazdığımı çünkü. Sayfaya girip alışveriş yaptim &
KahramanAnne Mahsergulu-1994 Muhtemelen kodu yazmadınız yazsaydınız mutlaka gelirdi. Bir dahaki alışveriş de ödeme kısmında kupon kodu kullan var . O kodu mutlaka oraya yazın o şekilde alışverişinizi yapın
Mahsergulu-1994 Son bisey daha soracaktım. 2 cb vodafone tv eğlence diye paketim var tarifede. Nasil nerde kullanılıyo bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilirmisiniz
KahramanAnne Mahsergulu-1994 Vodofone TV uygulaması var onu indirip orda kullanıyorsunuz. Bildiğiniz tv kanalları var orda da