Kagansmother Dun sanirim soguk aldim bu gun baya bi burun akıntısı ve ateş basması yasiyorum nasil ilerlemeden durdurulur bu illet bebeğime gecerse diye korkuyorum emziriyorum çünkü ( belki boyle yazan olur:()not: başlik dikkat çekmek için..
Mom28 Kagansmother egerki diğer postunuzda size yardımcı olan arkadaşa cevap verseydiniz bu posta gerek kalmayacakti.
Kagansmother Mom28 diğer posttaki arkadasi yeni gördüm begeni attim yazacaktım zaten onyargili davranmayin
Mom28 Kagansmother bu postu açacağına buna zaman ayiracagina ona ayirabilirdin bu ne alaka on yardı şuan sizin yaptığınız on yargi benim değil
Kagansmother Damla_K napayim burda bi suru arkadas var eminim tecrübeli olan vardır baska turlu actim yazan olmadi
Kagansmother Mom28 kendi kendime 3 kere falan cevap verdim uste ciksin diye baktim kimse sallamıyor ben de böyle sallayan olur belki dedim gicikca ama haklıyım bence
Mom28 Kagansmother Allah akıl fikir versin ne diyim 🙏şuan gene 1 ksiiden başka kimse yazmiyir size oda ben bana cevap verdiğiniz için üste çıkıyor 🥰
Kagansmother Mom28 evet farkındayım kimse grip olmuyor herhalde ayrica niye bu kadar sinirlendiniz anlamadim
Kagansmother mesela önceden yapip faydasıni gordugu bir tarif vs olur internette hep ayni tarifler bazen görüyorum farkli fikirler oluyor sac dökülmesine falan varsa diye soruyorum kimse sallamıyor beni sallanmakndegil derdim ama yardıma ihtiyacım var
Mom28 Kagansmother sinirlenmedim cnm neden sinirleneyim sürekli böyle postlar açılıyor soruya bakıyoruz mesela orda yazan var ama arkadaşlar cevap vermiyor ama isyan ediyor nedne kimsr yazmıyor diye ondan dolayı size dedim x🙏
Damla_K Cascas19 spiral ile ilgili cok fazla post var. Aslında post acmadan forumda aratma yapıldığı zaman bir cok konu var yorum var. Ben cogunlukla oyle yaparım. Postunuz ile ilgili bilgim yok size degil genel yazdım
Cascas19 Damla_K anladım ama ben belli bir bölgede takan yer arıyorum canım yoksa öyle yaptığım da oluyor