Melusina Grkmgrkm her bebekte farkli olabiliyor bende sma kullandim dogdugu gunden beri ama kabizlik yapti 15 20 gun cekti kizim sonra doktorumuz mamayi birakmamizi soyledi biraktik cok sukur eskisine gore daha iyi 10 gun oldu birakali bebegim 2 ay 7 gunluk
Sibelocak Grkmgrkm ama araştırmalarıma göre fazla gaz yapmıyormuş sizin için hayırlısı olur inşallah 🙏
Mrv33 Sma comfort kullanıyorum oğlum severek içiyor kabızlık ve gaz yapmadı 👍👍 onun öncesinde golden goat keçi sütlü mama kullanmştk maalesf oğlumu kabız yaptı onuda severek içti ama kabız yapınca sma comfort mamaya geçtik ve hiçbir skntı yok👍👍
cihangirinannesii Mrv33 bende oğluma golden goat keçi sütü veriyorum bizde de kabızlık yaptı ama diğer mamalara göre iyi şişirmiyor sma çok şişirdi ve alerji yaptı oğlumu
Mrv33 cihangirinannesii hım hadi ya bende Sma comforttan çok memnun kaldım vala ama sma optiro kullananlardan duymştm kabız ve gaz yaptı diye ama her çocuğun bünyesi farklı kimisine yarıyor kimisine yaramıyor ben ilk hip te almştm organik içerikli diye çocuğum kusmştı mesala sevmemişti
cihangirinannesii Mrv33 doğduğundan beri beni hiç emmedi ilk aptamil’le başladık bi ay boyunca bebeğim gaz ve kabızlık yaşadı ondan sonra bebelac verdim oda aynı şekilde gaz yaptı sma gaz ve kabızlık neocate sevmedi son çare golden goat dedim
Deletedmom5284 Mrv33 Aptamil dünya üzerinde tüm ülkelerde içeriği aynı olan tek mama, kötülemek için yapılmış karalamalara inanmayın, bu söylentiler ben bebekken bile varmış, annem de çok bilgili ve zeki okuyan araştıran bir kadındır beni Aptamil ile büyütmüş
Sumeyyebaglan Sma kullanıyodum çok memnundum içeriğini değişmişlerdi kabızlık yaşadık hippe geçtim çok memnunum
Mrv33 Sumeyyebaglan dedim ya her çocuk farklı kimisinin bebeği mama içmiyormuş allahtan bizim çocuklar skntı etmeden içti
Mrv33 Deletedmom5284 canım instgramda mühendisoğlu var ben aldğm çoğu şeyi oraya bakarak alıyorum aptamil içeriği kötü olduğunu orda gördüm adam mühendis bütün marka ve ürünlerin içeriğini araştırıyor.
Mrv33 cihangirinannesii evet aptamil ve bebalc öleymş etrafımda kullanalar öle demşti . Benm bebeğimde beni emmedi sütümü sağarak verdim 3.5 ay boyunca artık yetersiz olduğu için mamaya başldm hep süt hem mama veriyorum
Deletedmom5284 Mrv33 Mühendisinoğlunu biliyorum herkes ona güveniyor ama o sayfa reklam alıyor o sebeple güvenmiyorum