Htcomerasafyuce Mervehira ben kullaniyorum canm 3 bucuk aylık 😊 ama.ben öksürüğü falan vardi biraz o yuzden kullaniyorum da kesicsm bir iki gune oksurugu geçti çünkü
bilgibulutu Mervehira bn kullanıyorum 14 aylıgız canım, ekınezyalı kullanıyoruz biz, cok faydası oldu🙏
Htcomerasafyuce Mervehira he bidd az once baktim benmkinin adi propolisin icerigi olan prospan Oda bitkisel hem vitamin icin hem dogal öksürük şurubu Direk propolis vermiyor doktorlar bal olduğu için
Fyzaeyll Bağışıklık için 4.aydan beri kefir içiriyorum. Doktorumuz ve ebemiz. 17 aylık olduk hala propolis önermiyo. Balı bile nadır veriyorum
Fyzaeyll G_ADAN Ben ziraatci bi arkadaşımdan aldım evde kendim mayalıyorum. Peynirci baba da bulabilirsiniz mayasını Bursa da fsm şubesinde vardı. Veya bursa da iseniz ulaştırabilirim. Hazır almayın.
Nilly Kefiri kendiniz mayalayabilirsiniz. Propolis fln BEEO diye bi marka var. Kurucusu bi kadın. Kimyagermiymiş neymiş. Kendi çocuğu bağışıklık sistemiyle ilgili bi hastalık geçirince bu işe girişmiş. Kendi çocuğunu iyileştirmiş önce. Trt1 de sabah programına çıkmıştı kadın ordan gördüm. Ben büyük olana almayı düşünüyorum ha bire hasta oluyo çünkü. Ama bebekler için erken bence.