Adige3062 Merhaba anneler. 6 aylik olduk ve artik ek gıdaya basladik. 2 gun önce bir cay kasigi yogurtla basladik ama döküntü olmadi ama kusma öksürüğümüz vardi oncesinde dolayisiyla o sekilde alerji yapti mi yapmadi mi anlayamadim bugün doktorumuz yogurla degil sebzeyle basla yogurdu yogurt corbasi seklinde verebilirsin ve kirmizi olan herseyden uzak dur dedi salca kusburnu cilek vs bugun havuc verdim buharda haslarim catalla ezdim zeytin yag koydum ve birazda anne sutu ile açtım kivamini ilk defa bakti tadina ama sanki hic sevmedi en sonun ögürüp kustu☹️ Acaba catalla degilde blanderlasam mi pütürlü diye mi oyle yapti anlayamadim 🤷♀️☹️
Snmtt Adige3062 tavsiyem parmak şeklinde kesip eline verin öyle yesin. Püreyle ezmeyle uğraşmayın sonrasında çok rahat edersiniz
614408eoa Adige3062 hepimiz öyle yaptk alısacak zamannla tatlarına bi ara patatesle havucu bir haslayp catalla ezip bermistm öyle dha güzl yemisti dha cook basındasın suan amac tadını alması annesi doyması degil
Ezgideniz Snmtt daha küçücük bebek boğazına takılıp boğulmasına sebep olur allah korusun sakın denemeyin bile
Adige3062 Deletedmom16 dogdugundan beri var maalaesef öksürükte var doktoro götürdüm kac kere ama hic bisey yok doktor refluden olabilir dedi o öksürük gaviscon vermislerdi ben cok kullanmadim artik onu killanicam 10gun
Deletedmom16 Adige3062 yaa benim kızımda kusuyor doğduğundan beri bide süt alerjik sorma gitsin kusmasından dediğin gibi dokunuyormu dokunmuyor mu anlamıyorum hala geçmedi 6 ay oldu
614408eoa Adige3062 yoo alısacak annesi zaman ver ona hep sıvıyla beslendi dha yemeyi ciynemeyi bilmiyo zaman la ögrencektir
Altunayin_annesi Adige3062 ben ilk havucu kabagi blenderleyip verdim yavas yavas catalla ezmeye gectim simdi puturlu yiyor sorunsuz yutmayi beceremedigi icin oguruyordu belki bebeginiz de aliskin olmadigi icin boyle yapiyor yagini cok az iki uc damla katin sadece sonrasinda da su verin
Deletedmom16 Adige3062 başlarda kullandım birde farklı bi şurup daha adı şuan aklıma gelemdş hiç biri fayda etmedi bende bıraktım
defnesmomm Adige3062 merhaba, sadece sebzeyi haşlayarak verin. Zeytinyağı ve süt de eklemişsiniz. Ortalık karışmış birazcık. Tek tek tattırın 💕 Bir de ilk zamanlarda genelde reddedecek birçok şeyi. 7 aya doğru alışıyor lar kaşıkla beslenme olayına 😊