Vesmavikelebek Nlgn_ttr uyku sersemi emzirmeyi deneyebılırsın benımkıde öyleydi emmek istemıyordu bıberon almıyordu uyutup oyle emzirirdim
Ersa Nlgn_ttr benim bebeğimde emmiyor kaşık biberon aldım hemen onunla verıyorum bazen deneyebilirsiniz.
peksokomelli Nlgn_ttr hiç mi almıyor? Yoksa az az mı? Kaç saat hiçbirşey almadan duruyor? Anne olarak panik olmaya müsaitiz ama belki de canı istemiyordur sadece?
Elfydr Nlgn_ttr biberonu uyku esnasında vermeyi deneyin hemde alısmamis olur. Ayni şekilde emzirmeye de. Ben meme reddi yaşadığımız zaman bir uykuya dalarken birde uykudan yeni uyanıp ayilmadan meme veriyordum bu şekilde yendik meme reddi ni.
Nlgn_ttr Ersa ilk zamanlar benim bebeğim de emmemisti anan o zaman yenmiştim bu durumu doğdu hiç emmedi 18 gün şırınga ile besledim aşmıştım o durumu ama bu sefer aşamadım 😔
Ersa Nlgn_ttr valla doğduğundan beri savaş verıyorum emmesi için ama hala doğru düzgün emmiyor sağıp sağıp verıyorum mama da kullanıyorum.kaşık biberon kullanıyorum biberona alışmasın diye ama alışıyorlar işte
Nlgn_ttr Ersa gerçekten çok zor bi süreç insllah siz de asarsınız 🙏ben aşmıştım ama şimdi asamıyorum 😔
Nlgn_ttr Elfydr bende uyku esnasında biberon veriyorum başka şekilde olmuyor suan biberonu normal şekilde asla bile şükür etcem çok yorucu bi süreç
Dsb Üstünüzü çıplak bırakıp ayakta emzirmeyi deneseniz bende işe yaratmıştı birde beyaz gürültü açıyordum.
Nlgn_ttr Dsb loş bi oda da sakinleştirici müziklerle vermeye çalışıyorum ama meme pozisyonunu aldığı an kendini geri itiyor ağlamaya başlıyor