Nergis24 16 aylık bir kızım var. İstemediği şeyler olunca yada olacağı zaman bildiğiniz tepinmeye basliyor. Ayaklarını sallıyor hızlı hızlı henüz kendini yere atmadı . Bu normal mi
Elifsmotherr Nergis24 2 yaş sendromu başlangıcı olabilir 😀 şapşik bebekler ya hayal ettim de ne tatlı oluyordur oyle yapınca 🤗🤗
Cikomel Nergis24 bizimki de öyle zaten atak dönemindeler sonrası da 2 yaş sendromu hepimize kolay gelsin
Nergis24 Cikomel amiiin canım Anlamlı sözcüğü yok henüz sadece babababa eedeedede mam gibi babildama var. Sizde durumlar nasil
Cikomel Nergis24 kelimeleri düzgün olmasada söylüyor hergün kitap okuyoruz yapıştırma kitapları var onları tamamlıyoruz tek olduğumuz için her işi birlikte yapıyoruz ama dil konusu bence her çocukta farklı kızım 11 aylık yürüdü ama daha geçen hafta ilk defa emekledi :)) konuşmada öyle bir şey bence
Japonprenses Benimki 5 buçuk aylık meme istemediginde kendini geri atip bagrio ana kucagina koydugumda cani sıkıldığında ayaklarini çırpiyo yere koydugumda al beni die tepinio yuvarlanip ayaklarini yukari kaldirip aşağı atip bagrio
Cikomel Nergis24 daha çok küçükler bide heceleri çıkaranlar kelimeye dönüyor zaten ben artık rahat bıraktım dönmesi de çok geç oldu kızımın zamanı gelince her şeyi yapacaklar sağlık olsun :)