Deletedmom8 Kızlar kuru fasulye yapmak istiyorum ama bende düdüklü korkusu var ve evime almadım bile o dereceyim 😁 düdüklü olmadan nasıl yapabilirim yemeğimi ?
ikikizceanasi Deletedmom8 bir gece önceden suda islatin , birgün sonra suda biraz haslayin dökün suyunu, sonrada normal koyun ocaga yavaş yavaş pişsin
zeynominiik Deletedmom8 ben hiç düdüklüde yapmam kuru fasulyeyi. Bazen geceden ıslatırım ıslatmadıysam pişirmeden önce bi 20 dk falan haşlarım sonra ocağa koyarım ve kısıkta pişiririm.
ecemm-6161 Deletedmom8 canımmkuru fasulye yi suda beklet suyun içine Süt kat biraz gazını alıyor iyice şissin yemeğe koyduğun mu hemen pişiyor 😊 benim babam Aşçı canım püf noktalar ondan alıyordum 😂
asilimm Deletedmom8 canım yapmadan bir kaç saat önce fasulyeyi geniş bi tencerede yarım saat haşla sonra o suyun içinde beklet bir kaç saat sonra yapacağın vakit suyunu süzdür yap çok kolay pişiyor öyle hem gazı da gitmiş oluyor
Deletedmom5284 Deletedmom8 bende hiç düdüklü kullanmıyorum geceden ıslatıp sabah haşlıyorum bol bol yapıp buzluğa atıyorum pratik oluyor
AselEzgi Ben de akşama yapacam az önce su kaynattım fasulyelerin üstüne döktüm akşama kadar ıslanıyorlar normal tencerede yapıyorum
Mom567 Deletedmom8 canım kuru fasulyeyi salçasız sadece su da iyice pişir çabuk pişiyor , piştiği zaman salçasını soğanını kavur ayrı bir tavada karıştır biraz daha kaynat mis gibi oluyor