1anne30 Kızlar iki hafta önce iki gün kadar süren kulak ağrım oldu sağ tarafta sonra elimi tesadüfen degdirdigimde kulağımın arkasında çene bitimi olan yerde beze gibi bişey geldi elime. Doktora gittim bişey yok dedi pek dinlemedi bile. Gecmeyince dün yine gittim başka bı doktora lenf bezi şişmesi dedi ultrason istedi ama korkma dedi ya başına gelen varmı çok tedirgin oldum benzer durum yaşayan var mi
balarisi_2019 1anne30 canım hiç Korkma. Benim de boynunda var. Hasta olunca büyüyor çok agrıyor. Dr agrı yapandan korkma demişti. 1 sene oldu sıkıntım yok çok sukur
Cicekimftm 1anne30 bende şimdi post açtım bunla ilgili.benim kulak mememin alt kısmında misket kadar. Randevu aldim gideceğim.
1anne30 Aynı zamanda polistemia Vera hastasıyım son kanlarım normaldi kötü bişeye mi çevirdi diye korkuyorum Perşembe kontrole gitcem
agacsizkoala Sağ kulağımın arkasında şişmişti fındık kadar , doktor stresten bile şişer dedi ve evet çok stresli bi zamanımdı, sonra biraz indi ama hala daha dokunsam elime gelir 5 senedir orda , ağrı filan yok sadece şiş
agacsizkoala 1anne30 evet çekildi sadece lenf bezi şişmiş önemli birşey değil dediler bende daha üstüne düşmedim hala daha durur öyle 😁