annesinin_kizi Merhaba kızlar elime bundan geçti de kızım 7 buçuk aylık bunu verebilir miyim Nelere katıp nasıl verebilirim fikir verir misiniz acana bana
Zekimurendebizigorecekmi annesinin_kizi Canım bunu rondodan geçir iyice un haline getir sonra yaptığın kaşık mamalarına koyabilirsin . Bisküvi yapabilirsin bebeğine ..un koyduğun herşeye koyabilirsin kısacası
psikolog-anne annesinin_kizi suyla pişirip içine muz, elma püresi, armut püresi vs katabilirsiniz. Kuru meyve katabilirsiniz. Çok lezzetli oluyor meyveler ile
Meryemce16 annesinin_kizi robottan geçirip öyle kullansan daha iyi olur. Meyve pürelerine az koyup yedirmek en doğrusu. Bağırsakları çok çalıştırıyor
Blknss12 annesinin_kizi peynir altı suyu ile pirisip içine herhangi bir meyvenin rendesinden koyabilirsin mesela elma rendeleyip karıştırabilirsin kahvaltıda :)
annesinin_kizi Zekimurendebizigorecekmi mesela pirinç unu a felan olur mu yada irmikle yapılan mamalara
Prensannesiyimm annesinin_kizi ben bundan kullanıyorum haşlayıp meyveyle karıştırıp yediriyorum bazen de yoğurt keçi boynuzu tozu hurma yulaf karıştırıp yediriyorum güzel oluyor ogkumda yiyor
annesinin_kizi Prensannesiyimm 1 kaşık yulaf yeter mi canım ara öğün için içine elma rendesi yapıcam Ve ne ye ne kadar su koymam laızm
Melindam annesinin_kizi Kahvaltıda Doyurucu Oluyor. Ben Haşlıyorum Güzelce Sonra Eziyorum İçinr Elma, Armut Püresi Koyuyorum Kahvaltıda Veriyorum.
annesinin_kizi Melindam teşekkürler canım Kızıma sabah yumurta pişiriyprum onun yanında az verebilirim Suyunu süzüyor musun canım
annesinin_kizi Yeliz1905 ben doktorla konuşmadım ama farklı bir tat olsun çeşit olsun diye yedirmek istedşm
Oglusum5357 annesinin_kizi cnm ocakta suyla lapa hale getirip rondoda her türlü meyveyle karıştırabilirsn rondoya koymadanfa karıştırabilirsn çok çeşit yulaf lapalaro var