Meryemtuysuz Kızlar oğlum 2 aylık artık gece gündüz ayrımını yaptırmak istiyorum sizce nasıl yapmalıyım ? 2 aylık gündüz uykusu kaç saat olmalı ?
yavruhamsihafsacuk Meryemtuysuz canım gece gündüz ayrımı için gündüz 18 e kadar uyurken sesli ve aydınlık ortam sağlayacaksın 18den sonra da sessiz ve loş karanlık ortama geçiş yapacaksın zamanla oturacak bu ayrım gündüzleri ben ne kadar isterse uyutuyorum 3 saat olunca emmesi için uyandırıyorum 1-2aaat takılıyoruz yine uyuyor sonra 21:30 23:30arası unutmayıp 12-1gibi de tam uykuya geçiş yaptırıyorum
Mslbrn Meryemtuysuz tam bugün böyle bir post açacaktım o kadr iyi oldu ki. Benim kzıjm da uyumuyor gündüz çok az uyuyor gece desen 1 2 gibi zor yatırıyoruz gündüz de 11 de yatar hemen kalkar geri 12 de sonra baya uyumaz 3 4 gibi uyutmaya çalışıyorum ağlıyor tee 6 da ancak bilmiyorum ya karmakarışık uyku düzeni. İnşallah düzelir gözüne bakıyorm uyusa da uyusam diye
NurHat-279 Benm kızım da 10 aylık ve 1 aydan beri geceleri asla beşikte uyumuyor yanımızda yatıyor. Uykuya dalınca beşiğe koyuyorum çığlık atarak ağlıyor ve asla durmuyor geçici bir süreç mi yoksa hep yanımızda ı yatmaya alışır ne yapmalıyım🤷♀️