esmanurguzell Anneler merhaba 2 ay 2 günlük kızım var genel de kaka rengi yeşil oluyor için de sarı renklerde oluyor mama vermiyorum anne sütü sadece kafama çok takılıyor
dln97 esmanurguzell mama yemiyorsa ve kakası yeşilse üşütmüş olabilir diyorlar ama bilmiyorum öyle midir
Minnakbianne esmanurguzell bizim de öyle 15 gündür. Kaka tahlilinde bir şey çıkmadı ama geçmedi de🤦🏻♀️
esmanurguzell Sordum bir kaç kişiye üşüttüğün ya da üşüdüğü için olabilir diyorlar Bi de gazlı bir bebek ama kafam takılıyor işte
Alinduru esmanurguzell benim kızımın alerjisi vardı gün içinde çok kaka yapıyordu yeşil köpüklü gürültülü cıvık mukuslu böyle içinde taneler falan oluyordu. Ama tabi alerji demek için başka belirtilere de bakıyorlar o yüzden sordum.
Linakus esmanurguzell ben genelde yeşil sebzeler yediğimde öyle oluyor yediklerinizden de kaynaklanabilir
esmanurguzell Alinduru Anlıyorum canım sulu değil bizimkisi yeşil ama sarıdan yeşile dönük olmadı doktora götürürüm
Alinduru esmanurguzell aynen canım bi görsün doktor. Belki üşütmüştür ya da gazdan da oluyor diyorlar.