Kızlar bittim artık 5+10 günlük oğlum 1 aylıktan beri aşırı ishal ve aşırı mukuslu kakası ve kulak arkası döküntü var… 4 aydır süt ve ürünleri yumurta ve buğday kuruyemiş diyeti yapıyorum ama yok kızlar ne ishal nede mukus asla geçmiyor2 hafta oldu gastroenteroloji bölümüne gittik buğdayı açalım dedi biraz ekmek yedim 2-3 gün ve makarna yedim ishal ve mukus diyetten önceki şekline döndü çoğaldı ve ço uk doktorumuz tekrar kestirdi buğdayı bebelac alerji mamasını verdiler arada Bi içir diye asla içmiyor evolvia verdi bu sefer bunu da içmiyor emziriyorum ama ishal den dolayı kilo alımı yavasladı arada Bi mama içse ama kaşık biberonla içmiyor normal biberon versem beni daha emmez diye vermiyorum napıcamı şaşırdım bu alerji nedir niye geçmez ne yiyeceğimi şaşırdım halim vaktim kalmadı artık kilom düştü halsizim aşırı unutkanlık basladı 2 haftadır yemekler ocakta yanıyor her işimi unutuyorum sersemleştim iyice hem buğday hem yumurta hem süt olunca tıkandım artık sütümde azalıyor böyle psikolojim bozuldu artık üstüne vitaminsizlikten saçlarım 2-3 kaç daha çok dökülüyor yanlardan açıklık başladı artık 😩😩