Gizemta Kızlar Ankara’da hydrafacial cilt bakımı yaptırabileceğim, ipek kirpik taktırabileceğim güzel bir güzel merkezi önerebilir misiniz? Araştırmaya başladım ama tam emin olamıyorum gidipte memnun olduğunuz yerler var mı? Teşekkürler 😊
Angars Gizemta instagramdan bakabilirsiniz serapylmz_makeup var yillardir bu işle ugrasiyor ve bayagi da guzel yapıyor tam adresi ordan alabilirsiniz
Toprak2509 Gizemta hydrafacial den ben pek fayda görmedim. Evde kendim Dermaroller yaptım inanılmaz güzel oldu. İpek kirpik için bende burda bekleyim baklm.
Gizemta Ekimannesi06 aaa doğru o da var bahar babacan bana yakın ama orayı sevmiyorum eylül öztürkün yerini araştırıyorum hemen 😊
Gizemta Ekimannesi06 orda ipek kirpik var ama cilt bakımı yokmuş hizmetlerine baktım 🤷🏻♀️ Neyse ipek kirpik için gidebilirim ama arabayla 4 dakika gösteriyor keşke cilt bakımıda olsa
Gizemta SertapHilal dilan polata gidipte memnun kalmayan bir arkadaşım bar orayı baştan elemiştim zaten puanı da düşük
esmerayes Gizemta yakin misiniz bilmiyorum ama batikentte kadinca guzellik salonu var sahibi deniz hanim senelerden beridir isinin ehlidir ne yaptiracaksam direk ona giderim hic sasmam