smaktroll kızlar iki gündür çok hastayım grip oldugumu düşünüyorum ve koku gitti ve dğn resmen yerden kalkamıyordum kemiklerim sızlıyordu gripde de olur ya koku kaybı ara ara öksürmede başladı böyle olup covid olan var mı korkmaya başladım🙄🙄
Bulutbey smaktroll geçmiş olsun canım. Gripte daha çok burun tıkanıklığı olduğu için olur koku kaybı ama sende nasıl? İhmal etme gribim deyipte. Bşr test yaptır mutlaka. İnş griptir 🙏🏻
hankardeslerr smaktroll Geçmiş olsun canım, benim sadece tat koku kaybım vardı pozitif çıktı. Geçen gün kuzenimde öyleydi tedbirini al test ol dedim oda pozitif çıktı 🤷♀️
1ege1anne smaktroll geçmiş olsun arkadaşım öyledi malesef ara ara baş ağrısı da şiddetli bir şekilde oluyordu
hankardeslerr ecemine Evet geçti 7. Veya 8.günümdü yavaş yavaş almaya başladım. Kimilerinin 1 aydan fazla sürüyomuş
smaktroll 1ege1anne 2 gün sonra geçti canım ilk iki gün kötüydüm çok halsüzdin fakat öksürük nefes darlıgı oladıgı için test yapmadım bildiginiz grip semtomları vardı burun tıkanıklıgı hapşurma