Gozde Bebeğinde uyku terörü olan var mı arkadaşlar oğlum 11 aylık her gece aynı şeyi yaşıyoruz ne zaman azalacak ne zaman bitecek yada nasıl atlatabiliriz lütfen yardım edin😔
IbrahimSemi Gozde gece 3-4arasi uyuyor ve 5dk geçmeden uyanıyor yarim saat ağlıyor kalorifer peregrine oyuncak vura vura bütün çıngırakları kırdık sussun diye atakmi huyumu böyle bilmiyorum bu a5ada 4.5 ayligiz
Dorukegeninannesi Gozde benim oğlum 10 aylık üç defa oldu gece uyanmıyor ama sürekli ağlıyordu KBB götürdük geniz eti filn olunca nefes alamayınca anlık oluyormuş ama doktor o kadar kötü değil dedi ama tam olarak neden oluyor bilmiyorum 🤷♂️
Nilly Gozde ilk defa duydum Allah şifa versin çabucak geçsin inşallah. Doktorun dediklerini yaptıktan sonra bi de okutsan mı acaba belki rahatlar.
Gozde Dilber maalesef oluyor çocuk uyduktan 1 saat sonra gözleri kapalı çok fena ağlamaya başlıyor 2 ile 5 dk arası böyle ağlıyor sonra sakinleşip uyuyor geri
Gozde Dorukegeninannesi aslında geçen aile hekimi de öyle dedi geniz etinden şüpheleniyorum diye bende bi götüreyim en iyisi KBB ye
Happymother Ah bilirim ne zordur yiğenimde vardı 6 yasında geçti dilerim szin okdr uzun sürmez size düşen çok sessiz sakin ses tonuyla yanındayım annem sakin ol demek aysklarını falan sallıyorsa tutmayın sıkıştırmayın sırtını sıvazlayın siz sakin olun o da olsun zor maalesef
Gozde Happymother öyle yapıyorum genelde 6 yaş mı🤭 umarım o kadar sürmez her gece her gece artık sinirim bozuluyor bi çare olsa keşke 1 yaşından sonra azalıyor dediler ama azalmada mı olmuyor hiç
Gozde Asiyenur biz 6 aylık olana kadar öyleydi sabah 7 de uyurdu şimdi o kalmadı bin şükür inşallah sizinde düzelir bir an önce uykusuzluk çok zor bi anne için😔
Happymother Gozde azalma oluyor tabi her alşam değilde haftada 1 oluyordu son zamanlarda bnm yengemden kaynaklı biraz uzadı uyandırmaya çok çalışıyordu oda daha çok tetikledi
Gozde Happymother internette bakıyorum genelde 3 yaşından sonra falan yazıyor ergenlikte geçiyor yazıyor sizin tavsiyenizi dinleyeceğim çok teşekkür ederim ☺️
Gozde Nilly hepsini yapıyorum canım kuran da baş ucunda ama maalesef rabbim ne zaman derse o zaman düzelecek işte bekliyoruz 😔