Sule455 Anneler ateşim şuan da 38 ams vücudum buz gibi sızlıyor her yanım titriyorum kat kat giyindim başım çatlıyor zaten salı günü korona testi verdim negatif çıktı acaba orda bulaştı mı korona belirtisini
MasalsMommy Sule455 Ateş covid belirtileri arasında ama normal üşütmüş de olabilirsin canım. İmkanın varsa bi acile git hemen. Ya da sabah ilk iş git mutlaka tekrar bi test ver. Ben anlamadım zaten bel ağrısıyla giden de pozitif çıkıyo hiç belli olmuyo
Bsrylmz Sule455 testler yanılabiliyor benim de negatif çıkmıştı ama ben pozitif olduğuma emindim öksürük krizlerim geçmeyince ciğer filmi çektiler orda pozitif teşhisi kondu iki kere test yapıldı negatifti 🤷♀️
Sule455 MasalsMommy aynen öyle canım benim belirtim yokdu ozaman o gün eve geldim grip başladı stres de yaptım ailem korona oldu uyku düzemim bozuldu oğlum bu saate oldu hala ayakta
Sule455 Minnakbianne değilim ama süt kalıyor göğsümde oğlum emmiyor zorla bir kere emiyor 10aylık oğlum bu arada
Sule455 Bsrylmz olmadı geçmezse yeniden gidicem zaten bi anda başlıyor günlerdir bas ağrım geçmiyor ama
gizemito Sule455 İlk çıkan test yanıltabiliyor. Belirtileriniz varsa mutlaka ikinci testi verin. Bizim öyle oldu ilk negatifti ikinci pozitif çıktı. Lütfen ihmal etmeyin erken tedavi baya önemli.
tubist Sule455 valla bizde kesin covit vardi test negatif cikti biz sok olduk. asla ve asla guvemiyorum testlere. direk temasliydik ve butun belirtiler vardı.