[silindi] Merhaba hanımlar kızım yeni Yeni yürüyor 1 yaşında tam bugün eşim ayakkabı almış fakat giydirdim adım atmıyor nedeni niyedir ki tereddüt te kaldik
Senemmm11 [silindi] ilk başta garipseyebilir ilk defa giydiyse. Ayakkabı ilk adım ayakkabısı mı ayağına tam oluyor mu
Koalammm [silindi] Bizimde ilk baş öyle olmuştu evin içinde sürekli giydirdim 2-3 güne alıştı ama size tavsiyem ağır bir ayakkabıysa hafif yumuşak tabanlı bişey almanız. Bu da etkiliyor çünkü
Mervee1 [silindi] ilk önce öyle oluyor ben çok uğraştım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😁 sonra alıştı şimdi kendisi veriyor bana giydireyim de dışarı çıkarayım diye 16 aylık 😃
Senemmm11 [silindi] ön taraftan şöyle 1 parmak kadar boşluk olmalı. Ama çok takılmayın zamanla alışır ilk defa giyince böyle durumlar oluyor. Siz birkaç gün daha giydirin zamanla adım atar alışır
[silindi] Koalammm yani çok ağır deil tabanli puma ama küçük gelmiş olabilir mi sanki ayakkabı ucunda 2 cm boşluk kalmış yeterlimi ki
Koalammm [silindi] Pumalar genelde hafif oluyor da görmeden de yorum yapamıyorum pek ☺️Ama ayakkabı lastik gibi kıvrıliyorsa giydirilebilir bir ayakkabıdr . Ayağını bir ölçüp netten denk gelen numaraya bakın isterseniz o şekilde anlayabilirsiniz küçük büyük durumunu
Woody [silindi] Ne büyük ne küçük tam olması gerekiyor ayaga diye biliyorum. Bir de hafif olacak. Zamanla alışır. Ancak yeni yeni yürüyorsa önce yürümeye alışsın bence😀
bossbabysmom [silindi] seninki yine iyi ben ilk giydirdigimde ayaklarna bakıp ağliyordu 😂 1 2 gune alşr giydir ev icinde ögrenir
Koalammm [silindi] Yok canısı öyle değil işte 🌝ben mesela ilk nike aldım air force kalın tabanlı olduğu için yuruyemiyordu ayakkabıyı kaldiramiyordu yerden. adım atmak istemiyordu yani. sonra değiştirdim adidas aldım koşmaya başladı ayakkabıyla. O sebepten diyorum 😌