SertapHilal Delirceeeemm 😤 Bebeğim 5 aylık, geceleri çok sık emmeye kalkardı ama uyanmazdı geri uyurdu. Bugün açtı gözlerini öyle bakıyo hiç uykusu yok gibi, bende uykusuzluktan ölüyorum 😵 İkinci çocuğu yapanın aklını … diyorum 😬
Aselinaannesi SertapHilal her zaman gece 12 yatan benim kız az önce uyudu ve ben yarim saat salladım onu dizimde 🥴dizlerim yok gibi
Mervee1 SertapHilal diş olabilir mi acaba genelde kızım da diş çıkaracağı zamanlar uyku sorunu yaşıyor
ZeynepTlc SertapHilal benimkide 5 aylık olcak hergün 11 de uyuyan cocuk iki gündür 2 de uyuyo ye beşiğine koydum 11 den beri sallıyorum bittim artık umarım geçicidir😑
Selen12 SertapHilal Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 Benim kızım da 3 aylık ve kaç gündür çok huzursuz sürekli ağlama krizine giriyor bütün gün ayaktaydı daha yeni gözlerini kapattı umarım biraz uyur 😞
zeliihaaa Benim kızımın uykusu çok güzel 4 aylık ama her an değişebilir diyorlar .. ve ben yarım akıllı o uyurken yatıp dinlenmiyorum ev toplamaca duş aldım filan derken saat 2 oldu.. burada bebeği on dk bile uyusa mutlu olan insanlar var kendime çok kızıyorum 😔😔😔
Serpil51 Ne desek boş olur 😂 bizde düzen olmuştu 2. Aydan sonra akşam dokuz sabah 7-8 gibi uyanırdı gece de 12-3-6 olarak emerdi . Fazla sürmedi 3.5 aylıkkenden düzeni kaçmaya başladı şu an beş aylık bir aydır gece 5-6 den aşağı uyumadı bir kaç gündür 3-4 gibi uyuyor düzelecek diye umit ediyorum inşallah
SertapHilal Aselinaannesi Aynen ya ayağımda salladım olmadı, beşikte salladım olmadı, pışpışladım biraz daldı yine kalktı artık sapıttım çok zor Allah yardım etsin
Aselinaannesi SertapHilal âmin inşallah canım ben yarim saat salladım resmen oturmaktan totom acıdı valla 😁
Mervee1 SertapHilal meme reddi de yaşadık çok zordu ben ayakta emziriyordum almak istemediği zaman 🤦🏻♀️