KYigitf Kizlar bebeklerinizn cinsiyeti hangi ayinizda yurudu. Erkek cocuklari gecmi yürüyor konusuyor anlamadim 11 aylik olucaz oglum hala emeklemiyor bile
Mina0607 KYigitf her cocuk farklıdır. Dayımın kızı 1,5 yasında yürüdü ama 1 yasında konustu arkdşımın oğlu 1 yasında yürüdü ama 2,5 yasında hala konusmuyor 🤷🏻♀️ Baska arkdşmın oğlu 4,5 yasında konuştu vs vs
Hirashra KYigitf 11 ayıni doldurunca ilk adımlarıni atti şok olduk cok çabaliyordum ama ipucu vermemisti 12 ayıni tamamlamadanda tamamen yürüdü doğum gününde yürüyordu elbisesiyle pıtı pıtı hiç bekle miyordik
Esraraz KYigitf benım oğlum 10 buçuk aylık yürüdü. Aslında bu biraz çocuktan çocuğa değişiyor. Kız yeğenim 14 aylık yürüdü yani pek cinsiyetle alakalı değil sanırım.
VSD-61 KYigitf dişi çıktı mı bebeğinizin büyükler derdi.dişi erken çıkan bebeklerin yürümesi geç olur diye.engeller derdi.
Mesutefe 6 aylıkken emeklemeye başladı 8 aylık şimdi koltuğa tırmanıyor ayağa kalkmak için 3 aylıkken diş çıkardı şimdi 6 tane dişi var digeri de çıkmak üzere yürümek için erken zaten çocuktan çocuğa değişir tabi ki sabır erkek bu ara da
KYigitf Hirashra surekli elinden tutup yurutmemizi istiyor cok heycanlaniyor yuruyunce seviniyor ins bizimde oyle olur bakalim hayirlisi artik
Hsyh KYigitf her bebek kendine özeldir… 6 aylıkken oğlum emekledi, 8 aylıkken yürüdü. Kıyaslama yapılmaz. Belki hiç emeklemez, direk yürür canım.
Oznur_ KYigitf aynı bizde oyle 5 gün sonra 11 aylk ne yuru me ne emekleme ne kendi kalabilme bir yere tutunarak hic birsy yok
Senemmm11 KYigitf her bebeğin gelişimi kendine özeldir canım başka bebeklerle kıyaslayıp kendini üzme. Şimdi okudum mesela 6 aylıkken emekledi yazanlar olmuş benim oğlum 7.ayında ama hala emekleme falan yok ama kendimi üzmüyorum canı ne zaman isterse o zaman emekler yürür. 😊 Belki hiç emeklemeden yürür. Sen onu teşvik et yürümesi için eğlenceli hale getir bu durumu heyecanlandır biraz. Hiç ummadığın anda hiç beklemediğin şeyleri yapıyor bu minikler.
smnr55 Bende üzülüyordum hiç emeklemedi popo üstü gitti şu an bile emekleme ne bilmiyor 18 aylık ama her yürüyor koşuyor yerden kalkıyor kanepeye tutunup kalkıyor her seyı yapıyor can sıkmayın 18 aya kadar normalmiş
_mercanligunler KYigitf 15 aylık kızım hala yürümüyor benimde 😒 koltuk kenarlarında ilerliyor az az 🤷🏻♀️ cok korkuyor tutunmadan asla hareket etmiyor bakalim nolucak bu ara da tam yaşın da da emeklemeye başladı
Ummusare55 Her bebeğin gelişimi çok farklı kuzenimin oğlu 1 yaşında yürüdü benim kızım 9 aylıkken şimdi bir yaşında
Mervee1 KYigitf cinsiyetle alakalı değilmiş çocuk doktoru öyle söylemişti oğlum 14 aylık yürüdü kızım 11 aylık tuhaf ama bugün de alo baba gel dedi kızım 16 aylık suan oğlum 2 yaşında konuşmaya başlamıştı 🤦🏻♀️
Berna_karaca 7 aylıkken emekledi 8 aylıkken tutunup kalkmaya başladı suan 9 buçuk aylık ve 15 gündür yürüyo her bebek aynı olmuyor