16022019 Kızlar nerdeyse 1 senedir parmağımda siğil var o kadar canım yanıyor artık birşey değdikçe. Başına gelen var mı nasıl geçirdiniz? Helppp
Mina0607 16022019 il33 diye ilaç vardı bende vardı yıllar önce onla geçirmiştim hala varmı bilmiyorm oje gibi sürüp kökünü kuruyor sonrada çekince özüyle geliyodu
Zehraa_zm 16022019 ben de baya var çok büyüdüler ne yaptıysam geçmiyor İLaç da kullandım bir faydası olmadı ayağımda da çıkmaya başladı ne yapacağımı bilemiyorum
Iremm38 16022019 sigil. Ayagilin altinda. vsrdi incirin sutunu damlattim. Gecti . Gerckten o kadsr caniim yaniyoduki artik. O gecirdi. Sonunda. Sigil olan uere sadece ama. Uzerine yakiyo birszcik ama bitti ya sonunda sukur
almila37 16022019 siğile hastnde krio terapi uyguluyrlr canim 6seansta fln gidiyor benim kaynanamda vardi gtti cok şükür
Zehraa_zm Iremm38 ben herşey kullandım ama hiçbir faydası olmuyor baya da çoğaldılar İki Elimde 11 tane var acıma yanma yok incir sütü damlattım hiç yanma olmadı geçmedi de
Zehraa_zm 16022019 inşAllAH geçer muhakkak yaz bana olur mu çünkü yenileri de çıkıyor çok göze batıyor artık büyüyorlar gittikçe
16022019 Zehraa_zm aa hala var mı benim 1 tane ama canımı yakıyor. Ben il-33 ü deneyeyim size de yazarım hemen
CemreKerem35 16022019 eşimin kafasında vardı hastaneye gitti doktor sprey sıkmış 1 hafta icinde düştü. Eğer hastaneye gidemezseniz eczanede sürülebilir ilaç da var
Hirashra 16022019 benim annem cuma günleri toprakla okuyor bir bakmissin 2 3 gun sonra veya 1 haftaya hic birsey kalmiyor kuzum etrafinda okuyan varsa git mutlaka duasi var
TiniminiKayra 16022019 canim ben kucukken yuzuk parmagim ve serce parmagin sigil kapliydi irili ufakli igde daliyla okuttu annem bi kadina o dal kurudukca benimde sigillerim kurudu gitti
esmasare24 Mavi bir kalemle siğilin etrafını çizerek em emramu feinna mübrimin deyin 3 kere okuyun allahın izniyle geciyo benimde vardi bu sekilde geçti