Bebeğim artık gündüz uykusuna yatırdığımda sadece 25 dakika uyuyor sonra uyanıp huysuz bir şekilde ağlıyor, tekrar uyuması için de Bi yarım saat uğraşıyorum, yatırdıktan sonra yine 25 dakika sonra uyanıyor ve ağlıyor tekrar uyumuyor yani bütün günüm neredeyse bu şekilde.yemek ev işi kişisel bakım vs. Hiçbiri yetişmiyor. gece de aynı şekilde tam manasıyla dalana kadar yine 25 er dakika aralarla uyutmaya çalışıyorum. Bittim artık gerçekten. 9 ay 12 gündür bebeğimi uyutmaya çalışıyorum. Eşim de tükendi ben de. Benim gerginliğim ona da yansıyor. Artık ilişkimiz de gitgide kötüleşiyor. Bilmiyorum ne olacak… Ne zaman düzelir dedikçe daha kötü oluyor… En son çare baybay night damlaya başladım ilk iki gün çabuk uyudu bugün 00.30 a kadar aralıklarla uyanıp uyanıp ağladı yine. Bu 25 dakikadan nefret ettim artık… Kime anlatsam derdimi sanki masal anlatıyorum. Herkes bana deliymişim gibi bakmaya başladı galiba en başta da eşim. Her fırsatta istersen biraz annenlerde kal diyor artık. Beni anlayan birilerine ihtiyacım var… 😢