Borasmomy İyi geceler hanımlar bebeğim 9ay 24günlük kan tahlili oldu bugün çinko demir b12düşük çıktı doktorumuz ilaç verdi kullanacağız fakat yiyecek olarak şunu şunu versen de çok fayda eder dediğiniz şeyler var mıdır önerilerinizi bekliyorum 😌🙆🏻♀️
Nuhelif Borasmomy benim oğlumda demiri dusuk cıktı bende de kuru üzüm kuru kayısı yeşil mercimek ıspanak demir içeriği fazla olan besinleri daha sık yedirmeye başladım
Niloss Borasmomy demir eksikliği için ve b12 için kıyma et tarzı önemli. Her yemeğine bir top kuzu kıyma kat akşamları ben hep öyle yaptım sonra düzeldi
Borasmomy Nuhelif ben de vermeye çalışıyorum ama çok severek yemiyor ıspanak falan yeşil mercimeği de verdim çok gaz sorunu oldu nasıl olacak bilmiyorum 😶
Borasmomy Mom9 çorba yediremiyorum ya nasıl aşıcaz bunu bilmiyorum anca az tarhana içiyor ona da illa koyuyorum kıyma
Borasmomy Niloss çok iştahlı bir bebek değil yemiyor çoğu şeyi nasıl sevecek yiyecek bu konuda bir fikrim yok kahvaltı güzel yapıyor sadece
Borasmomy Nuhelif ikisini de yapıyorum veriyorum canım ama gaz bana mısın demiyor doktorumuz mercimek nohut fasulye ne yapsanda olacak gaz doğasında var aralıklarla denemeye devam et dedi