sonsuzmutlulukkk Sunay10 7 Mayıs bizim çok sancılı bir süreç dişler çıkmadı bir türlü huysuzluk ara ara ateş iştahsızlık
Sunay10 sonsuzmutlulukkk bizim iki incimiz var bizimde aşırı huysuz herşeye ağlıyor yabancılara özellikle devamlı bana gelme istedi
sonsuzmutlulukkk Sunay10 masallah benim oğlum 5aylik 3 dişi vardı kızım tembel çıktı 😂 Biz kesinlikle yabancı kimse görmüyoruz bilmiyorum tepkisi ne olur
Za96 Merhaba oğlum 7 mayıs şu an 5.dişi çıkıyor ama henüz emeklemiyoruz ek gıda olarakta herşey yemiyor 😊
defneyaman 26 mayıs doğumlu kızım henüz dişi çıkmadı emekliyor desteksiz oturuyor tutanabildiği heryere tutunup kalkıyor koltuklarda sıralıyor mama ve ek gıda şeklinde besleniyor alkış yapmayı çok seviyor
Sunay10 defneyaman bizde aynı ayakta duruyor adımlıyor iki gündür pat düşüyor alkış yapmaya bayılıyor bide mememi ısırıyor oyun sanıyor bi güzel kahkaha atıyor
Sunay10 Faray alt değiştirmek üst değiştirmek nefret ediyor beni gördüğü an hemen emekleyerek geliyor yapışık gibi hep ayakta bacağıma yaslanıp reklam izliyor