minnniks TinkyWinky Meme reddi, huysuzluk, çeşmeden su akarcasına salya, uyku düzensizliği 5 ay 20 günlüktü alttan 2 dişi patladı💜
baldamlam TinkyWinky ilk dişimiz hatta dişlerimiz 6 tane birden 9 aylıkken patladı ☺️ huysuzluk uykusuzluk ishal hafif ateş ☺️
Sedaaklar minnniks bu salya diş çıkarma belirtisi mi sadece acaba benim bebeğim henüz 3 aylık kız bebek. Eli sürekli ağzında ve salyası akmaya başladı 2 gündür sanırım diş için baya erken böyle erken çıktığı oluyor mu acaba
TinkyWinky damlahira pişik var evet,normalde hiç pişik olmaz alerjik Bebek olmasına rağmen . Dişten olacagı hiç aklıma gelmedi sizde okuyuncaya kadar ☺️
Happygirl8 TinkyWinky salya, aşırı delikli uyku, eli sürekli ağıza götürme 6ay 28 günlük toplam 3 dişi var 🙂🙆♀️ilki ne zaman çıktı şuan aklıma gelmiyo 🤔🤷♀️
Derya_nil TinkyWinky 5 aylıkken çıktı dişi. Aşırı salya huysuzluk ve sürekli ateş hali vardı 5 gün boyunca 37 yi geçmeyen ateş.. Dişi patlayınca geçti ikinci dişinde bunların hiçbiri olmadı şuan 8 aylık diğer dişleri bekliyorum
Naz_N TinkyWinky 6 aylıktı ilk dişleri çıktığında, alttan ikisi birlikte çıktı. Bizde belirti olarak sadece 💩 sayımız artmıştı, normalde günde 1 yapan bebeğim günde 3-4 e çıkmıştı🐣
Aysgllylcn TinkyWinky 6 aylıkken çıkarmıştı kızçem sadece iştahsızlık oldu onun dışında problem yaşamadık şükür 🙏🏻 13 aylık olucak 9 incimiz var
Nefesinannesii Sedaaklar oral dönem canım bizimde 2 aydan sonra salya basladı su an 6 aylık daha yeni cıkıcak
Mavi19 Sedaaklar oğlumun 3 aylıkken başladı salyası 5.5 aylık cıktı ilk dişleri hala su gibi salyası durmadan dis çıkıyor 😊
Nefesinannesii Bizim şu an bütün belirtiler var hafif ateş ishal iştahsızlık huzursuzluk ısırma krizleri ama alt dişte bi şişme yok üst diş eti şişmiş üstten mi cıkıcak acaba ve ne kadar sürecek bu böyle bir an önce bitsin süzüldü yavrum😔
Sedaaklar Mavi19 hadi bakalım bizim ne zman çıkıcak ilk dişimiz kız çocuklarında biraz daha erken çıkma durumu olabiliyomş bekliyoruz 🤗
Pamuguum TinkyWinky felaket uykusuzluk ağlama iştahsızlık huzursuzluk düşmeyen ateş.. ah o saglikli olasica üst dişler ve zombi gibi gezen anne 😏
TinkyWinky Sürekli bişeyler ısırma isteği , el hep ağızda , salya bayadır var , iştahsızlık var bu ara gözüme süzülmüş gibi geliyor yavrucuğun,bir de pişik var acaba pişik oluyor mı diş döneminde 6 aylığız
as_cn 4.5 aylıkken cikardik. Şok oldum ellerime gelince. Sonra bebegimden her firsatta cok ozur diledim anlasa da anlamasa da 😊 mızmızlığına, aglamalarina anlam veremedigim icin çıldırıyordum. Dişler elime gelince çocugumu anlayamadigim icin kendimi cok kotu hissettim, hatta ağlamis da olabilirim biraz ☺