Buse99810 Arkadaşlar Bebeklerin göz rengi değişir mi bebeğim 2 aylık olmak üzere gözleri su yeşili gibi yada yosun rengine benzio benim ve babasının gözü renkli değil
Lisa3349 Buse99810 Benimde bebegim 2 aylik gözu mavi ve bizde hic mavi renk yok bakalim ins degismez😂🙏🏻6 aya kadar degirse degisir diyorlar.
Asli1453 Buse99810 benim bebegim dogdugunda maviydi şuan 6 aylık olacaz yeşile döndü baba yeşil anne yeşil ama😁
Medusafer Buse99810 1 yaşına kadar değişebiliyor göz rengi benim bebeğimin ilk dogdugunda lacivert gibiydi ama 1 aydan sonra mavi oldu şuan 5 buçuk aylık masmavi ama benim gozum mavi iki benim ailemde herkes mavi esimin babası da mavi muhtemelen mavi olarak kalır
Aselask34 Buse99810 benim büyük kızımın 9 aya kadar maviydi 😄sonra değişti çok tatlı ela gibide daha çok bal rengi gibi kaldı ve üzerine giydiği rengi alıyor mesela yeşil giyse yeşil oluyor
Misafir1111 aydan sonra değişiyor genelde. Benim kızımın gözleri lacivertti. Benim gözlerim ela, eşimin yeşil. Kızımın mavi oldu. Bir şey duymuştum göz bebeğinin çevresinde beyaz bi halka varsa genelde gözler mavi oluyormuş. Kızımın vardı ama bunla ne kadar ilgisi var bilemem tabi
Liva-Seyma Benimde gözlerim ela eşimin kahverengi bebeğimizin gözler şimdilik masmavi etrafında da dediğin beyaz halkadan var ama bakalım değişecek mi şu an 2,5 aylık😁 anane mavi ama belki ona çekmiştir Misafir1111