Tug_ce12 Kizlar merhaba 1 haftadır gün içinde ansızın vajinamdan gaz cikiyor ilişki esnasındada ilişkiye girmek istemiyorum çok utanıyorum bu durumu yaşıyan varmı
DBaybars Tug_ce12 Vajinanın genişlemesinden (bazen genişlemese bile oluyor) kaynaklı içeri hava kaçıyor e tabi geriye de çıkıyor. Ilişki esnasında bazı pozisyonlarda bende de oluyor. Normal bir durum
BalDoruk Tug_ce12 bende adetken cok oluyor. Pecete sıkıstiriyorum oraya. Gunu öyle kurtariyorum insanlarin yaninda rezil olmamak icin. Pecete sikistirinca gaz ciksa bile ses cikmiyor 😅😅
Giizz İlişki esnasında hava girince oluyormuş bende araştırmıştım bir defa olmuştu 😬 bir problem birşey yok yani 😊 açıkçası olduğunuz pozisyondan kaynaklı
Tug_ce12 Giizz afedersiniz ama pozisyondayken değil sevişirken oluyor mesela gün içinde dede oluyor ansızın
Tug_ce12 DBaybars o zaman şöyle acikliyayim ilişki esnasında olmuyor ki aferdersin ama sevişirken oluyor doğum yaptıktan sonra az az idrar kacirmalarim oluyordu şimdide bu başladı ansızın gün içinde de oluyor
Hunili Tug_ce12 bende de çok sık oluyor ama bende ilişki ile alakası yok🙄 neyle alakalı çözemedim asla
Giizz Tug_ce12 hııı o zaman bilmiyorum gün içindede oluyorsa. İlişkide olmuştur diye tahmin etmiştim bende ama bilemedim 🤷♀️ 😊
DBaybars Tug_ce12 Olabilir canım net hatırlamıyorum ama sık oluyorsa bir problemden kaynaklanıyordu sanırım biraz daha araştır istersen ya da bir kadın doğum uzmanına danış
Tug_ce12 Hunili internetten baktığımda vajinal genişlemesi olarak çıkıyor bı doktora danışmak lazım doğum yaptıktan sonra idrar kacirma sonrada bu başladı
Tubafadime Tug_ce12 canim ben normal dogum yaptim ve 6 ay sonra gecmisti ansızın gün içinde oluyordu bende ve esimin yanindada oluyordu s3ni cok iyi anlıyorum insan utanıyor normal olarak ama sonradan geçti sükür gecmeseydi problem haline getirirdim muhakkak.
dehsetulvahset Tug_ce12 birsey deyim.mi bende de oluyo bazen cok.utaniyorum ama nie biliyo musun bence iliski sirasinda hava kaciyo icimize :-)