Bilgedefne Meme reddi yaşayanız var mı ve nasıl eskiye dönüş yaptınız bizim emziğe alıştı ve birden bugün beni emmek istemiyor sadece uyuduğu zaöan emzirebiliyorım
tgc Bilgedefne 4 aylıkken yaşadım 5.6 saat emmeden dururdu mememi zorla alırdı aglardi surekli Ama emzik biberon falan kullanmadığı için iki üç hafta kendi haline bıraktım acikinca paşa paşa emdi şimdi de saat başı emiyor 6 aylığiz 😂
Bilgedefne tgc bizde normal de 2 saate bir emiyorduk ama emzir vermek zorundaydım çünkü bebeğim kolik sürekli uyumuyor ve her akşam 1 ve sabah 8 e kadar ağlayıp huzursuz duruyor
Bilgedefne tgc maşallah biz kolik olduğu İçin emziğe alıştırmak zorunda kaldım şimdi de emzil vermiyorum ams bu sefer daha çok splıyor
Bilgedefne Bilgedefne aynı bizimyazmıssınız gece bir de başlıyor sabah 8 e kadar sürekli ağlar mı bir bebek
tgc Bilgedefne bnm iki kızim da almadı alıştırmak istedim aslında ama ne emzik ne biberon almazlar :)
Azizarifim Bilgedefne 2 aylim oglum kolikde degil ama dunden beri emmiyor allahim cok uzgunum bu gun 6 saat ac kaldi catladi bi yudum emmedi sagdim verdim biberonla
Bilgedefne Azizarifim biberon ile vermeyin daha çok memeyi unutur dediler bize kaşık ilr verin biz öyle yapıyoruz dünden berş
Bilgedefne Azizarifim geceleri emiyor sorun yaşamıyorum ama gündüzleri meme yi görünce ağlıyordu. Düne göre bugün biraz daha iyi sanki