Serpil-Hazar Sevdabuyuk ben o mamayı çok araştırdım sadece tok tutuyo kullandım ama faydasını görmedim bebelaç kulanıyrm
210719 Serpil-Hazar benim çocuğumda zayıf ama prematüre ve metabolik rahatsızlığı var sizin bebeğinizde bi kan verin ne olur ne olmaz yada idrar tahlili enfeksiyon olabilir
Serpil-Hazar 210719 tüm tahilileri yaptım canm Ankara’ya bilene gitti çok şükür temiz sütüm yetmiyormuş ama mama vermeye başladım 2 haftada bir kontrole götürüyorum Kilo alımı minimumun altında
Sevdabuyuk Serpil-Hazar daha bugün doktordan geldim kilosu iyi dedi normal dedi yani bende çok üzülüyodum ama sağlığı iyi sonuçta bu kadar üzmeyin kendinizi "😒
Serpil-Hazar Vedq benim oğlumda 4 ama 5buçuk görünüşte 5buçuk bile durmuyo galiba kemikleri ağır ilk ay kıyafetlerinigiydiriyorum
Kadriye043043 Serpil-Hazar vücuduna kakasına dikkat edermisiniz alerjisi olan bebeğin kilo alımıda duruklayabiliyor
Serpil-Hazar Kadriye043043 bütün tahilileri yaptırdık alerjisi yok mamaya başlayın dedi İki haftada bir kontrole götürdüm kilosu minimum altındaymış
Serpil-Hazar wafflee_42 beli bir süreden hareketleniyorlar kilo alımları yavaşlıyo benim bebeğim bu ay hiç kilo almamış gelicek ayda almasa çok zayıf kalıcak
Puk Serpil-Hazar emziriyorsan bol cennet hurması ye birde bebeğine kan tahlili yaptır eğer kilo alımı doktoruna göre normalse sağlıklı olsun yeter kilo düşünme
Serpil-Hazar Puk Puk doktorumuz mama ver dedi kilosu az dedi bende bebelaç veriyrm bide herobayb pirinç unu mamasını veriyorum arada
Betuloz Serpil-Hazar anne baba olarak sizde zayıfsanız genetik olabilir benim kızımda o ayda çook az almıştı sadece 300 gram almıştı 5. Ayda ek gıdaya başladım mecburen şu an iyi
Serpil-Hazar Betuloz eşim çocukluğundan beri iri yapılı biri bende çocukken çok kiloluydum şuan normalim kızımda kilolu ve uzun