S_1 Other evet kolada yaptryrm ama öyle bişe demediler 12 seansa bitme garantisi verdilr ama bilmyrm btermi. Keremde 10 ml küçücük bişe ismi magic.
bitanem123 Other kullandım bir işe yaramadı benim acı eşiğim aşırı düşük bide uyusuturucu kremne ara uyusturuyo falan belli değil sürüyordum uyysmuyodu yada uyusuyodu etksıı gıdıyordu
Egelim Other bitmiyor kol maalesef, belki iğneli epilasyon çare olur diye düşünüyorum, dediğim gibi benim kol olduğu gibi çıktı, 2 ayda bir ağdaya gidiyorum ama kolu bir defa alıyorum evde. Koltuk altı-özel bölge-bacak mükemmel sonuç veriyor.
Other Gokceninannesiiyim bende hep agda yaptim benimde cok fazla tuyum yok hatta uzman gorunce daha once lazeremi gittin diye sormustu. Ama genitalden biraz korkuyorum acir diye buz lazer acimiyor deniliyordu ama azda olsa bi acisi oluyor ozellikle isi seviyesini yukselttikce. Oyuzden uyusturucu krem dusunuyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum
Gokceninannesiiyim Other uyuşturucu krem kullanmaya hiç gerek yok azıcık sıktın mı dişini halledersin.
S_1 Other ist silivrideyim yerinde olsam güzellik merkezi yerine hastanede yaptrrdım ben pişman oldum çünkü sürekli krem satmaya calılıyolr kullanmazsanız bitmez die de korkuyorlar insanı mecbur alıyosn bide pahalı kremler 10 ml kreme 50 TL verdm içim yandı 😂sömüryolar insanı
Kamile1903 Other tüm vücut için gidiyorum lazere, yüz ve genital bölge için alexandrite, tüm kol ve bacak için buz lazer yaptırdım gayet memnunum her yıl tarama yaptırmak gerekiyor %100 bitmiyor çünkü %80-85 ancak sonuç alınabiliyor
Kamile1903 Other bunun için uyuşturucu krem alabilirsiniz genital bölge için alexandrite yi tavsiye ederim daha etkili fakat genital bölge nemli kaldığı için tüy oranı yüksek yer ve tamamen bitmiyor yüz de aynı şekilde ayva tüyleriniz varsa hiç lazer yaptırmayın olmayan tüyler çıkıcak ve en baştan başlamak zorunda kalıcaksınız
Kamile1903 Other yüz için krem kullanmadım ben sadece genital için kullandım hamilelik ve doğumdan dolayı 1 yıldır gidemiyorum ismini hatırlayamadım ama gittiğim klinikten almıştım sizde gittiğiniz yerden temin edebilirsiniz. Erkek danışanlar yüz bölgesine de kullanıyordu ama onu görmüştüm
bitanem123 Other hatırlamıyorum canım yuvarlak gri kapaklı mavi etiketliydi. Güzellik merkezi vermişti
_pln_ Other canım diod buz lazerin hiç bi yan etkisi olamaz estetisyen kazayla yanmaya sebebiyet vermediği sürece ki tüm cihazlarda bu aynıdır.. yüz ve kolundani tüyler çok ince olduğu için görmeyeceğini düşünerek önermemiştir ama onlar için alexe de gitsen yine görmez.. alex sadece koyu kıllarda çok etkilidir ama birazcık daha acıtır, diod daha az acılıdır ama daha uzun vade de sonuç verir
Other _pln_ kabuklanma olusabilcegini soylemisti ama biraz arastirirken lazer yaptiranlarin lazer yapilan yerlerde yaniklar olustugunu gorunce tereddut ettim.Birde anestezi kremi etkili mi gercekten hangisini önerirsin
[silindi] _pln_ merhaba, benim tüylerim de siyah ve kalın. Gideceğim merkezde sadece diode buz lazer var. Tüm vücut ve yüz bölgesi için gitmeyi düşünüyorum. Önerir misiniz ?
_pln_ Other gerçek ve bilgili bi uzmanda yanma durumu çok nadir görülür canım.. ben emlayı başarılı buluyorum uyuşturucu kremler arasında ama %100 etki göremezsin o kremler cildi uyuşturuyo.. biz cilt altına atış yapıyoruz.. evet hissiyatını azaltır ama yok etmez canım
Other Kamile1903 gittigim merkez krem onerdi.kendi sattigi ama urunun pazarlamasini yapiyordur diye cok icime sinmedi
Kamile1903 Other ben ücret ödememiştim paket fiyat alıp en başta ödeme yaptım o yüzden kreme ekstra ücret ödemedim