Nisaelizmom Kızlar merhaba bebeğim 9 günlük ilk gebeliğim pek tecrübem yok sürekli uyuyor sarılık olmaması için uyumasına müsade etmek istemiyorum kaç saate bir beslemeliyim nasıl beslemeliyim bi yardımcı olabilir misiniz?
sutlukahve07 Nisaelizmom bende daha yeni anneyim 10 günlük kızım bizim hafif sarılık vardı sık sık emzirdim saat tutmadım ben zorla uyandırdım şimdi şükür daha iyi hemşireler 2 saat diyor ama ben 1 saate emzirdim.
Nisaelizmom Mesutefe teşekkür ederim peki göğüs uçlarım yara olduğu için arada mama veriyorum onu nasıl ayarlamalıyım anne sütü ve mamayı hangi aralıklarla vermeliyim?
Mesutefe Nisaelizmom ben 2 saatte bir dönüşüm yapıyordum meme mama olarak göğsümü de dinlendirmiş oluyordum özellikle geceleri 120 cc mama yapın ilk kez vereceksiniz kaç cc içtiğini öğrenmek için 90 cc içiyorsa o sekılde bir daha kini ayarlayıp vere bilirsiniz
Lalin Nisaelizmom bunu paylaşmayı unutmuşum. Bunu da mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Sorunuzun cevabı tam olarak burada. ☺️ Ben kendisinden danışmanlık aldım bu arada. Anlattıklarına kefilim. Bana çok faydası dokunmuştu sağolsun.
Nisaelizmom Mesutefe çok teşekkür ederim peki siz mi uyandırıyordunuz kendi mi uyanıyordu sarılık oldu mu bu arada
Mesutefe Nisaelizmom bizimkinin hafif sarılığı vardı ilk 1 ay kendim uyandırıyordum 1 ay sonra gündüzleri gene uyandırmaya devam ettim gece uykusunda hiç uyandırmadım 8 aylığız suan da çok şükür bir sıkıntı yasamadık göğüs kremi var onu da mutlaka kullanın yaraya iyi geliyor