BaharEerva Merhaba güzl anneler emzik tutması için neler yaptınz benm bebgm agzına alınca midesini bulandırıyor simdiden tesekkur ederim
MasalsMommy BaharEerva Kuzum ne kadarlık bebeğin? Ben de yeni doğduğu zaman çok istedim alışsın diye ama sadece uykuya geçeceği zaman kabul etti🤷🏼♀️ 6 aylık şu an hala sadece uyuyacağı zaman alır😬
Ninattanuvanza BaharEerva almıyorsa zorlamayın bence ben 2 yaşına kadar verdim çok pişmanım hatta yaptığım en büyük hatalardan biridir. Emzikle iştahız azaldı, sürekli ağzımda konuşmayı geciktiriyor diş yapısını bozuyor oğlum dişlek oldu ama yine de karar sizin
89Kbr Alıştıran bir pişman alıştırmayan bin pişman resmen🙄 ne güzel istemiyomuş işte neden vermek istiyosun 🤷♀️
BaharEerva 89Kbr aslında bilmiyrm ya tutmasını istyrm ilk bebegm de emzk yoktu cok zorlandım acaba olsa dah iyimi olur diymr yanlısı mı dsnyrm acaba
BaharEerva MasalsMommy ya ne bilm emizik hep Bi kurtarıcı gibi geliyo sanırım yanlıs mı düşünyrm bilemedim
MasalsMommy BaharEerva Valla kurtarıcı mı bilemem ben sadece emzikli hali çok hoşuma gittiği için alışsın istemiştim ama olmadı😂