Mesmes Gaz için bebeğin ayağına acı elma yağı sürmeyi duydum. Denemediğim bir o kaldı sanırım. Bugün aldım hemen. Faydasını gören oldumu kokusu mentol gibi bebeğe zarar vermez umarım
Cennetkokulum26 Mesmes biz kullandık uzun bir süre canım. Ayak topuğuna sürüyorduk ama çok az bı iki damla çünkü kokusu çok keskin.masaj yaparak sürüyordum iyi geliyordu ama öyle çok çok iyi geldiğini söyleyemem.gerci bnm bebeğim kolikti o zmnlar her bebekte farklı etki gösterebilir. İnşallah şifa bulur kuzucuk
BugraCan27 Mesmes ben kullandım bize faydası olmuştı ama ben ayaklarına değilde göbeğine iki damla damlatıp masaj yapıyordum bacakmhareketleri yaptırıyordum 15 dk da rahatlıyordu
Asli1453 Mesmes ben çok faydasını gördüm cnm birazda göbegine sürüp masaj yapıyodm tabi ayaklarının altınada
TiniminiKayra Mesmes ben kullandim ama zararlo yagmis spnrdan ogrrndim..burda yazmislardi onceki postlara bi bak istersen
Mom34743 Mesmes o yağ çok zararlı. Hem uzman görüşlerini hemde açılan önceki postlara bakın lütfen. Kullanmayın. Bol masaj, banyo, gaz damlalarıyla geçirmeye çalışın. Ama en güzeli bol bol masaj.
Goktug1308 Mesmes benim oglumda cok gazlı bi bebek bi iki kişi tavsiye etmişti araştırdım cok zararlı bir yagmış dikkatli kullanmak gerekiyormuş o yüzden risk almadım kullanmadım