Osmnn_457 Selam hanımlar bebeğim 5 aylık oldu emziriyorum ek gida her hangi bişey vermedim ama çopu yerde gördüm artık vermeye başlayın diyorlar ama sütüm yetiyor sık dık emziriyorum bu konuda nasıl yol izlemem gerek ilk bebeğim pek bi tecrübem yok
BaharBebek34 Osmnn_457 Kilosunda bir sorun yoksa ya da doktorumuz önermediyse 6. Aydan önce başlamayın. Zaten hayatı boyunca yiyip içecek, bir ay daha anne sütü alsın sadece🙏☺️
Lyla07 Osmnn_457 doktorunuzdan onay alarak başlamanızı tavsiye ederim. Her bebek ve gelişimi farklıdır. En iyisini takibini yapan doktorunuz bilir🙂
Angars Osmnn_457 5 ay 24 günlükken havuc tattirimi yaptım somrasinda balkabagi verecegim sonra ne verecegim bende bilmiyorum 🙈
Annekeki Angars habuc, balkabagi, kabak, yogurt, lor, yumurta sarisi, sonra meyveler ama karistirmadan tek tek tatlarini algilamasini saglayarak🤗
Busraata Osmnn_457 bende burda bekliyim,kararsızım araştırıyorum 4,5 5aylikken başlarız ek gıdaya dedi doktorum hoş mama da veriyorum yatmadan once o zaman mama vermem ek gida veririm de bilmiyorum ya suan 3,5aylik bence sütün yetiyorsa 6.ayinda başla
Canparcam_ Osmnn_457 Benim kızımda 5 ay 28 günlük dün ek gıdaya başladık, doktorumuz ilk 6 ay anne sütü diye erken başlatmadi. Anne sütü ile besleniyor ben acele de etmicem 3 gün kuralına uyarak vericem, memeyi birakmasin diye ilk 1 2 ay az az vericem. Bence doktorunuza danışın ve acele etmeyin bırakın 6 ay sadece anne sütü alsın. Yine karar sizin 🤷
Osmnn_457 Canparcam_ haklsınız şuan sütümle doyduğu için ne kadar geç başlasam bebek için iyi diye düşünüyorum anne sütünü doya doya alısn
Elfydr Osmnn_457 ben emziriyorum 6. Aydan önce de ek gidaya gecmeyi düşünmüyorum. Doktorumuz yogurt elma armut püresi tadimi yaptir dedi. 1 cay kaşığını geçmeyecek kadar yaptırdım o kadar.
Sucukluyumurtaa Angars çok haşlamıyorum. O zamam boğazına sıkıntı oluyor. Bi tık yumuşak olacak şekilde. 3 gün kuralında sade bir sekılde verdım. Sonra pekmezle verdm bazen peynırle yedı 🤣
Seralp1 Osmnn_457 sütünüz yeterliyse biraz daha bekleyebilirsiniz bnm yoktu erken başladık mecburen 🤷♀️