senemyavas Bebeğim 6,5 aylık henüz su vermedim. Anne sütü ile besleniyor tadımlar yapıldı. Su vermeli miyim artık? Ne zaman vermeliyim. Günlük ne kadar verilmeli?
Zeyzey2019_ senemyavas evet artık vermelisiniz. Ek gıdaya başlamışsınız, geç bile kalmışsınız. Ek gıda ile beraber başlanıyor su verilmeye daha önce verilmediyse. 4 aylıkken 1 fincan veriyorum siz de başlayın zaten ilk önce yadırgayabilir. Kaşıkla verirsiniz sonra biberonla verebilirsiniz.
senemyavas Zeyzey2019_ teşekkür ederim. Biberon kabul etmiyor direkt bardaktan içirebilirim. Şimdi 1 fincan kadar suyu gün içinde biraz biraz vereyim o zaman
DilaraYigit1 Yavaş yavaş verebilirsiniz bence , tadım da yapıyorsaniz susuyor olabilir. Yine en iyi doktorunuz bilir tabi . Google’dan doktor videolarını izleyebilirsiniz bununla alakalı
senemyavas DilaraYigit1 mutlaka kontrolde soracağım. Önce burada sizlere danışmak istedim çok teşekkürler
canimoglum_2020 senemyavas 6 aydan sonra artık formül mama ve anne sütü yeterli olmadığından su verilmesi gerek