Lalim Merhaba anneler bebeğim 24 günlük şuan gece uykuları iyi fakat gündüz uyumuyor dogru düzgün 40 günden sonra değişir gece uyumaz gündüz uyur diyorlar başına öyle birşey gelen var mı bu sözlere inanmalı mıyım 🤦♀️🤣
26262626 Lalim benimkide 24 günlük düzenimiz yeni oturmaya başladı. Gündüz de gece de uyuyor. Gündüzleri uyumadığında kendi duruyor mu. Benimki 10 15 dk durunca meme istiyor mızmızlanmaya başlıyor. Uyanıkken hep beni istiyor
denizzmomy Lalim oğlum 21 günlük normalde gündüzleri uyur gece uyumazdı iki gündür gece de gündüz de uyumuyor kucakta dalıyor beşiğe koyunca ağlıyor uyanıkken sürekli meme istiyor ne zaman normale döner bilmiyorum 🤷🏻♀️
_BirAnne Lalim benimkide aynı 17 günlük uyanık olduğu her an emmek istiyor gecede gündüzde bölük bölük uyuyor doymuyormu anlamıyorumki🥲
irmatess Lalim Canım inan hiç belli olmuyo bizim kırkımız dün çıktı geceleri daha güzel uyuyo ama gündüz bazen hiç uyumadığı da oluyo bazen geceli gündüzlü güzel uyuyo bazen gece gündüz uyusa da huzursuz uyuyo gaz sancısından pek belli olmuyo yani 🤷🏻♀️
Lalim 26262626 10 15 dk falan benimki de kendi kendine duruyor sonra ağlıyor sürekli emmek istiyor doymuyor gibi ve beraber uyumak istiyor bu ara öyle yatıyoruz ya da meme de uyumak istiyor
Lalim denizzmomy benimde gündüz gece uyurdu şimdi geceleri uyuyor ama emzirme de sıkıntı yaşıyorum uyandıramıyorum emmesi gerektiği halde şimdi de gündüzleri uyumuyor ne yapıcam bilmiyorum yemek yemeye vakit bulamıyorum ağlıyor hemen
Lalim _BirAnne bende öyle anlamıyorum ama doymasa sürekli ağlar diye düşünüyorum benimki öyle değil emerken uyuyor emmesi yarıda kalıyor tekrar tekrar emzirmek zorunda kalıyorum yataga koyunca da uyanıyor meme de hem emmek hemde uyumak istiyor anladığım kadarıyla bunlarda yenidoğan bebekler için normal karşılanıyor.