SeherAktas Nereden başlayacağımı bilmiyorum ?(ne almalıyım,ne kadar vermeliyim,kaç öğün yemeli bebeğim)🙇♀️bilgi lütfen
Eloska SeherAktas tadımla başlayın 3 gün kuralına gore verin alerji yapan besin olursa 10gun sonra tekrar deneyin. 3gun tadim yaptirdiginiz sorin cikmayan besinleri karistirip verebilirsiniz. Ilk baslamak icin elma suyu havuc püresi kabak puresi uygundur
SeherAktas Eloska Eloska teşekkürler ama 6.ayda işe başlamam gerekiyor sütüm nasıl yetecek bilmiyorum doymaz ki o sağdığım sütle benim bebeğim kafam çok karışık
Eloska SeherAktas formül süt ile desteklersiniz ayni zamanda da minik minik tadimlarla başlarsınız. Caninizi sıkmayın kafaniza takilani sorun bir cozum buluruz
SeherAktas Eloska Formül sütte vermek istemiyorum baya geluşimli çünkü daha çok obezliğe gidebilir artık bir yol bulmaya çalışcaz teşekkürler:)
Eloska SeherAktas doymaz dediginiz icin oyle demistim tabiki en dogru tercihi siz yaparsınız annesi olarak rica ederim😊
umut_mirhan65 merhaba guzel anneler 11 aylık bebegım var hıc bısey yemıo napmam gerekıyor bazende 2 3 kasık yıyor doyuyomu acaba
Asell2608 umut_mirhan65 bilmiyorum benim bebeğim daha küçük ama bazı annelerin iştah açması için bebeğe kara mürver özü keçiboynozu özü filan verdiğini ve iştahlarının açıldığını okumuştum bi araştır istersen