Yenidennn Arkadaşlar merhaba, 8 aylık oğluma sünnet düşünüyoruz ancak genel komple mi uyumasi daha iyi yoksa uyanıkken mı yapılması daha iyi olur? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz?teşekkür ederim.
Ogullarinaasikanne Yenidennn canim biz 5 sene once yaptirmistik 6 aylikti o zaman. Lokal anestezi oldu bizim.
Bal_yavrum1 3 doktorla görüştük hepsi de uyanıkken daha saglklı dedi bizde tam 7 aylıkken evde yaptırdık şuan 8 aylık oğlum
Yenidennn Bal_yavrum1 zor geçti mi çok fazla acaba bizde bi daha ki ay yani 9 ay oluca yaptırmayı düşünüyoruz
Ogullarinaasikanne Yenidennn evet uyanık canım..pipi etrafini uyusturdular igne olurken coook ağladı cok normal en hassas yeri. Ama sonrasinda babasi ve bende iceri girdim babasi ayaklarini tuttu ben ellerini ve konustuk sakin kalmasi icin. Tabii o ağladı farkli bir ortam yabanci insanlar falan. Sonrasinda ilk idrarında agladi sadece o kadar inanin cok memnun kaldim bezli bebek cok cabuk toparlıyor bence yaptirin 👌
Bal_yavrum1 Yenidennn çok şükür sünnet sırası zor değildi telefondan sevdiği şarkıyı actık onunla oyalandı karnı toktu sonrası biraz huysuzdu narkoz geçince ilk çişini yaparken ağladı biraz yani genel olarak biz iyi geçirdik çok şükür ki
Bal_yavrum1 Yenidennn inşallah canm sizde en kolay şekilde atlatırsınız şimdiden hayırlı olsun geçmiş olsun
Yenidennn Ogullarinaasikanne pipiye de iğne vurmak çok zor ya çok cani yanar, keşke başka çözümü olsa
Ogullarinaasikanne Yenidennn ama baska yolu yok ki ya tamamen uyusturulacak yada lokal olacak. Genel anestezi daha kötü atamıyosun uzun sure onu bence gerek yok