Gulcanayacan80 kizlar benim bir yegenim var 4 yasina gireck 1bucuk yasindaki kizimla ayni boyda kisa annesi babasi uzun tabi bi tek halasi kisa sulalede ona çekmiş boy uzatma icin ne yapilabilir igne falan vurdurulurmu ne olabilir bileniniz varmi
CemreKerem35 Gulcanayacan80 bir şey yapılamaz sadece basketbol tarzı sporlara yönlendirebilirsiniz. Boy daha çok genetik özelliklere bağlıdır ( bir hastalığı yoksa )
Erencinarinannesi Gulcanayacan80 bende küçükken 3 sene 90 cm de kalmıştım dayım doktordu çocuk doktoru arkadaşına beni götürüp bir sürü tahlil yaptırdıktan sonra bana bi iğne yapmıştı ondan sonra boyum uzamıştı ama ne iğnesiydi neden yapıldı hiç hatırlamıyorum daha okula gitmiyordum o zaman
Gulcanayacan80 Erencinarinannesi him yegeniminde kan tahlileri falan alındı inslh kotu bisi cikmaz bide tedavide gec klamamk ta iyi oda 3 yasinda bakalim ne diyecek doktor
Erencinarinannesi Gulcanayacan80 inşallah bişe çıkmaz ya ama merak etmeyin uzar boyu benim annem 3 sene ağlamış boyum kısa kaldı uzamıyorum diye şimdi 158 falanım