Gulcanayacan80 kizlar benim bir yegenim var 4 yasina gireck 1bucuk yasindaki kizimla ayni boyda kisa annesi babasi uzun tabi bi tek halasi kisa sulalede ona çekmiş boy uzatma icin ne yapilabilir igne falan vurdurulurmu ne olabilir bileniniz varmi
anneCANan Gulcanayacan80 eğer bu konu hakkında doktor tavsiyesi istiyorsanız tanıdığım bir doktor yok. Keza iğneyi de ilacı da uygun görürse ve varsa o önerir canım bizi aşar bence bu konu.
pitircik2019 Gulcanayacan80 Dr götürmeniz daha sağlıklı olacaktır. Komşumuzun kızı da bu şekildeydi , zamanını kaçırdığı için tedavi olamadı. Dr sıkıntı varsa zaten sizi yönlendirir.
Pelin55 Gulcanayacan80 cocuk doktoru endokrine yonlendirir orda bazi tahliler yaparlar ona gore yon verirler
Gulcanayacan80 pitircik2019 evet normal degil demis boyu bende böyle olan bilrn varsa nasil bir yol izleniyot merak ettim
Pelin55 Gulcanayacan80 ins canım benim benim kizimda bpy kilo problemi vardı butyn testleri normal cikti hala alt sinirda hem boy hem kilo sma sağlığı yerinde cok şükür ☺