pitircik2019 psikolog-anne merhaba , babamız yanımızda değil. Gelmek istediğinde yasaklar oldu gelemedi , izinler kapandı açıldı vs derken maalesef bu zamana kaldık. Dr bana böyle bişey onermedi. Sizin doktorunuz önerdi mi ?
psikolog-anne pitircik2019 kendimde sağlıkçı yım, ogluma evde doktor bir arkadaşa sünnet yaptırdık, jetokain ile uyuşturdu. Sonrada kullanmam için verdi cok agladıgında, doktor önerisi yani. Ben kullandım cok faydasını gördüm
psikolog-anne pitircik2019 yanlıs anlasılmasın, ricamız üzerine evde yaptı normalde yapmıyor. Pandemiden dolayı gitmek istemedik, doktorda arkadasım. Kırmadı saolsun.
pitircik2019 Nrgs çiş yaptıkça ağlıyor sanırım yakıyor , evet siizn bebek küçükken olmuş. Biz 17 aylık olduk 🤦
pitircik2019 Burcinn3 merhaba , teşekkür ederim. Bize de iki tane şurup verdi briisi antibiyotik birisi ağrı kesici , bu günü atlatirsak sanırım kolay olacak ☺️
pitircik2019 psikolog-anne anladim canım , özellikle sordum yanilmamak için. Bende alayım ne kadar süre kullandınız
TiniminiKayra pitircik2019 aynen cok kolay oldu..pansuman fln yapmadigimiz icin cani acir fln diyefe stres yapmadim nekdar kucuk okdr iyi
psikolog-anne pitircik2019 3 gün falan kullandım yetti zaten, sizinkini bilmiyorum ben dikişli sünnet yaptırdım, ondan biraz uzun sürdü. Zaten sürekli değil, agladıkca bir iki damla sıkıyorduk enjektörden
Yenidenanne pitircik2019 bizde 3 aylık yaptırdık hiç ağrı acı hissetmedi o yüzden bilmiyorum başka şeylerle oyalamaya kafasını dagitmaya calisin geçmiş olsun 😊
pitircik2019 Yenidenanne teşekkür ederim ama ilgisi uzun iken bu süreç de maalesef dikkatini herhangi bir şey 1 dakika çekiyor 😔
pitircik2019 psikolog-anne bizim de dikişli genel anestezi ile yapıldı canım. Tamam bakacağım. Çok teşekkür ederim 💙
Arc1993 pitircik2019 13 aylık olduk ama çok ağlaması olmadı. Narkozdan çıkarken mıkırdandı uyuttum. Eve gelince biraz huzursuzdu ilaçlarını verip gece uykusuna yattı. Ara ara ağlıyordu sanırım çiş yaptıkça yakıyordu. Siz pansumanı ve ilaçları ihmal etmeden verin allahın izniyle geçip gidiyor
pitircik2019 Arc1993 evet her çiş sırasında acıyı anne diye ağlıyor. İkinci gündeyiz daha iyiyiz şükür. Sizin ki tam olarak ne zaman iyileşmeye başladı ? Sıcak suya oturttunuz mu hiç ?
Arc1993 pitircik2019 yok oturtmadık. 3-4 gün sonra banyo yaptırdık. Şuanki halini alması 20 günü buldu. Ama 3 gün sonra ayaklandı oğlum
pitircik2019 Arc1993 anladım canım , bizim ki de ayakta ama çiş sırasında ağlaması var ☺️ onun harici bez dokunursa ağlıyor ve değiştirirken. Doktor bana da 2 gün sonra eski halini alacak dedi. Teşekkür ederim 💙