emiasl Merhabalar, bebeğim anne sütüyle besleniyor 50 günlük sabah ve akşam iki kere mama veriyorum. Hem anne sütü hem mama veren anneler su veriyor musunuz acaba ?
Bebegmmm emiasl bir kaşık su rahat gaz çıkarmasını sağlıyor ben veriyorum..ve bu mamadan kurtulmak istiyorum.mumkun gorunmuyo ama malesef
Annis-ogul emiasl mama verdiğim icin veriyorum cnm bnde meme ve mama olarak gidiyordum bu zaman kadar .gunluk 3.4 cay kaşığı veriyorum
aylinb emiasl hayır biz vermiyoruz.ilk altı ay suya gerek yok…hem anne sütünden alıyor zaten suyu.ve zaten mamayı su ile yapıyorsunuz.doktorunuza da bir danışın :)
emiasl Bebegmmm bende ama bazen çok ağlıyor ve o kadar çok aranıyor ki aç olduğunu düşünüyorum, mama veriyorum ve yiyor.
emiasl Annis-ogul doktorunuz mu söyledi benim doktorumun verme dedi ama kime sorduysam veriyor, kafam karıştı
Annis-ogul emiasl doktorum da soyledi ama üzülerek söylüyorum ki verme deseydi bile verirdim cunku mamanin yoğunluğu fazla ve cocugun agizinda dilinde bile kalıyor en azından agiz temizliğini sağlıyoruz cnm.
aylinb emiasl doktorunuzun dediği dısına cıkmayın bence :) yorum yapanlar doktordan iyi bilecek değil ya..zaten su alımı memeyi ve mamayı azaltmaya ekstra mideyi doldırmaya sebeb olur..doktorunuzun dediklerini uygulamanız bebeğiniz ve sizin için en iyisi.
Eesay emiasl mama alırken su alması gerekiyor diye biliyorum. Doktorumuz da mamadan sonra verin demişti
Canom343 emiasl valla cnm bizim doktorumuz mama içen çocuğa su verilir demişti ben iki ayliktan beri veriyordum her mama içtikten sonra
Durukusunannesii emiasl bende hem mama hem meme gidiyorum su falan vermiyorum emzirdiğim için doktorun boyle bısey demedi doktoruna danısıp hareket etmeni öneririm burda herkesin cocuk bakması farklı 🙂
Eymeninannesi12 emiasl ben bebegime su vermedim die kristal oluştu böbreginde bence su verilmeli ben çok pişmanim şuan